2015-10-28 04:49:16
Φωτογραφία για Έκλεψε όπλα και τα πήγε στην Αλβανία
Μπαράζ διαρρήξεων εξαπέλυσε στην παραμεθόρια κοινότητα Λιβαδοτόπι της Καστοριάς ένας 36χρονος Αλβανός, με αποκλειστικό στόχο τα κυνηγετικά όπλα των ενοίκων! Συνολικά, παραβίασε τρία σπίτια από τα οποία άρπαξε τέσσερα όπλα και διέφυγε στην πατρίδα του!

Η ταυτότητα του δράστη αποκαλύφθηκε από την αξιοποίηση στοιχείων που άφησε στους τόπους των κλοπών και οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία την οποία υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Για τις κλοπές των όπλων ενημερώθηκαν και οι αρχές της Αλβανίας, ενώ οι Έλληνες αστυνομικοί ερευνούν αν ο 36χρονος συμμετείχε και σε άλλες κλοπές, πιθανότατα με συνεργούς του που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

 Άλλα δύο σπίτια σε περιοχές της Καστοριάς διέρρηξε ένας ακόμη 41χρονος μη νόμιμος μετανάστης από την Αλβανία, ο οποίος όμως έπεσε στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας. Πρόκειται για έναν 41χρονο που παραβίασε τα παράθυρα δύο σπιτιών στις κοινότητες Διποταμία και Καλή Βρύση και άρπαξε όσα... ρούχα βρήκε μπροστά  του μαζί με 65 ευρώ! Ο δράστης, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ