2015-10-28 05:07:06
Φωτογραφία για Λεφτά και από τις αποτεφρώσεις νεκρών για τις ΕΔ!
Οι ΕΔ μπορεί να έχουν κέρδη ακόμη και από την καύση νεκρών. Μακάβριο μεν ,αληθινό δε. Η περιουσία των ΕΔ το ΄χουμε ξαναγράψει είναι τεράστια και δυστυχώς ανεκμετάλλευτη.

Μεταξύ των περιουσιακών της στοιχείων περιλαμβάνεται και έκταση του νεκροταφείου του δήμου Ζωγράφου. Ο οποίος δήμος Ζωγράφου χρόνια τώρα κάνει εκεί ταφές ,έχει έσοδα αλλά δεν πληρώνει τίποτα στις ΕΔ.

Τώρα όμως που προχωρούν τα σχέδια του για τη κατασκευή αποτεφρωτηρίου δεν μπορεί παρά να καθήσει στο τραπέζι και να βρει λύση για το πως θα αποζημιώνονται οι ΕΔ από την κατασκευή και την λειτουργία του αποτεφρωτηρίου.

Από το επιτελείο του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα αναμένουν την πρόταση ,γιατί έχουν κι αυτοί δική τους πρόταση,για να υπάρχουν σημαντικά έσοδα για τις ΕΔ.

Τι γίνεται με την αποτέφρωση νεκρών στην Ελλάδα

Ο αριθμός εκείνων που επιθυμούν να αποτεφρωθούν έχει αυξηθεί κατά 15%. Η μεταφορά της σωρού, η αποτέφρωση και η επιστροφή της τεφροδόχου κοστίζει σε σύνολο 1.900 ευρώ, αλλά σε άλλες περιπτώσεις ανέρχεται έως και τις 12.000 ευρώ. Στην υπερκοστολόγηση της διαδικασίας σίγουρα συντελεί το ότι η αποτέφρωση πραγματοποιείται εκτός ελληνικών συνόρων,συνήθως στη Βουλγαρία.


Όσον αφορά το θρήσκευμα εκείνων που προτιμούν την αποτέφρωση από την ταφή ποικίλει και δεν είναι μικρός και ο αριθμός των ορθοδόξων χριστιανών που επιλέγουν την αποτέφρωση. Η εκκλησία δεν αρνείται να τελέσει την νεκρώσιμη ακολουθία ακόμα και στην περίπτωση που ο αποθανών επιθυμεί να αποτεφρωθεί.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η άκρη του κόσμου [photos]
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η άκρη του κόσμου [photos]
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ