2015-11-03 09:00:47
Φωτογραφία για ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! (ΡΗΟΤΟ)
Με αφορμή την εξαιρετική κατάσταση αλλά και τα ρεκόρ του Ολυμπιακού, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μίλησε στο νορβηγικό Τύπο και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «nettavisen.no» και τόνισε ότι ο Θρύλος είναι μία ομάδα η οποία αποπνέει υγεία σε όλους τους τομείς της.

Ο Νορβηγός μπακ των ερυθρόλευκων, ανέφερε επίσης ότι απολαμβάνει κάθε του στιγμή στους νταμπλούχους Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι είναι σπουδαίο να είσαι μέλος του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ομάρ:

Για τα ρεκόρ και τις επιδόσεις του Ολυμπιακού: «Πραγματικά είναι απόλαυση και μεγάλη διασκέδαση το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό. Κάποιοι μπορεί να μην το σκέφτονται και να το βλέπουν έτσι γενικά, όμως όταν βλέπεις και ακούς τι έχεις κάνει, καταλαβαίνεις πόσο μεγάλο είναι όλο αυτό. Νιώθεις περήφανος και προχωράς ανάλογα».

Για το πως νιώθει στην ομάδα: «Έχουμε καλή ομάδα, ψυχολογία και δουλεύουμε σωστά! Όλη αυτή η διαδικασία με ευχαριστεί πάρα πολύ. Δεν είσαι κάθε μέρα, μέρος μίας τέτοιας ομάδας και παρέας. Δεν θυμάμαι να έχω κάνει καλύτερο ξεκίνημα σε ομάδα από τότε που είμαι εδώ στην Ελλάδα».


Για το αν νιώθει έκπληξη για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του Θρύλου: «Όχι. Έχουμε ένα πολύ καλό σερί, επειδή προπονούμαστε καλά, δεν έχουμε μεγάλους και σοβαρούς τραυματισμούς και απώλειες και οι άνθρωποι ακόμα και στον δρόμο μας συγχαίρουν. Πήραμε ορισμένους νέους παίκτες και ο κόουτς έχει πολύ καλές ιδέες. Όλα όσα έφερε ταίριαξαν απόλυτα στο στιλ και το προφίλ της ομάδας. Έχουν έρθει οι κατάλληλοι, οι σωστοί παίκτες και ενώ διατηρήσαμε τα καλά μας... όπλα από πέρυσι. Συνολικά βλέπεις ένα πολύ καλό και δυνατό σύνολο».

Για το ChampionsLeague: «Είναι πολύ καλά και σημαντικά όσα πετυχαίνουμε. Και ακόμα πιο σπουδαίο να είσαι μέλος της ομάδας. Τώρα έχουμε σημαντικές πιθανότητες και προοπτικές να περάσουμε από τον όμιλο».

Για τον ΠΑΟ: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Τα πάντα μπορεί να γίνουν, όμως τώρα όλα δείχνουν πολύ καλά. Έχουμε διαφορά 8 βαθμών με τον Παναθηναϊκό μετά από 9 αγωνιστικές. Είναι πολύ καλό και θετικό. Μετά την διακοπή από τις Εθνικές θα παίξουμε και το ματς μαζί τους, οπότε έχουμε την ευκαιρία να αυξήσουμε και άλλο την διαφορά. Έχουμε πίστη και μπορούμε να τα καταφέρουμε ως ομάδα».

Για την Εθνική Νορβηγίας που έχει πάει στα μπαράζ: «Έχουμε πολύ καλές προοπτικές αλλά και πιθανότητες πρόκρισης. Είναι δύο ματς που τα περιμένουμε πως και πως. Είναι άκρως συναρπαστικά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ