2015-11-03 14:27:05
Φωτογραφία για «Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα της IFRC στην Ελλάδα»
Ο Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (IFRC) κ. Elhadj As Sy πραγματοποιεί από χθες διήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθεί με την ανώτατη ηγεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και κυβερνητικούς αξιωματούχους και να αξιολογήσει την ανταπόκριση του Ερυθρού Σταυρού στη συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση.

Ο κ. Sy επισκέφθηκε, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, τα Κεντρικά Γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Αθήνα και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ε.Ε.Σ. και διευθυντικά στελέχη του Εθνικού Συλλόγου. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, μέσα από ένα ευρύ πλέγμα δράσεων, υποστηρίζει σε καθημερινή βάση εκατοντάδες ευάλωτους μετανάστες που καταφθάνουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο δια μέσου της Ελλάδας.

Ο κ. Sy, σήμερα Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ελληνικού θα συναντηθεί με τον Δρ. Ιωάννη Μουζάλα, Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής τον κ. Ιωάννη Αμανατίδη, Υφυπουργό Εξωτερικών, τον Δρ. Ανδρέα Ξανθό, Υπουργό Υγείας και τον κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο, Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Στις 11:00 π.μ., ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο Γενικός Γραμματέας της IFRC και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου στο Υπουργείο Εσωτερικών (Δραγατσανίου 2 και Σταδίου, Πλατεία Κλαυθμώνος – Αθήνα).

Επίσης, στις 6.00 μ.μ. ο Γενικός Γραμματέας θα παραχωρήσει συνέντευξη στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ