2015-11-03 19:16:16
Φωτογραφία για Η... ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΛΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΕΝΟΨΕΙ ΝΤΙΝΑΜΟ!
Ένα μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται αύριο στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θέλει τη νίκη με την οποία θα αφήσει εκτός την αντίπαλό του.

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έχουν κάνει καταπληκτική πορεία έως τώρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας παίξει καλά σε όλα τα ματς, επιθυμούν ακόμα μία καλή εμφάνιση, για να τονωθούν ακόμα περισσότερο ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έπεται.

Ο Μάρκο Σίλβα από τη μεριά του, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να... τσιτώσει τους παίκτες του. Μάλιστα κάνει και... «φροντιστήριο» σε μερικούς από αυτούς, όπως έκανε με τον Κώστα Φορτούνη. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει από «κοντά» τον Έλληνα μέσο και αυτό είναι λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως τον προορίζει για βασικότατο φυσικά και ως τον παίκτη που θα μπορέσει να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα.

«Περιμένω ακόμα περισσότερα από σένα», του είπε ο Σίλβα, θέλοντας να του τονώσει το ηθικό, αλλά και να του ανεβάσει την ψυχολογία, δείχνοντάς του πως αυτός θα οργανώσει το παιχνίδι του Θρύλου και πως από τα πόδια του θα ξεκινήσουν πολλά αύριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ