2015-11-03 19:24:17
Φωτογραφία για Ο... «ΤΡΕΛΟΣ» ΤΟΥ ΡΕΝΤΗ!
Ο Ντουρμάζ "βγάζει" μάτια φέτος, εκεί που το καλοκαίρι τον είχα στη λίστα των παικτών που ήταν προς... παραχώρηση.

Ο Σουηδός διεθνής μπήκε δυνατά στην προετοιμασία και είδαμε ένα διαφορετικό πάικτη σε σ΄χεση με την περσινή   χρονιά.

Η απόκτηση του Σεμπά, αλλά και του Ερνάνι (ειδικά αυτή) την τελευταία στιγμή των μεταγραφών ανάγκασε τον Μάρκο Σίλβα να τον κόψει από την Ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας. Αυτό που περίμεναν όλοι τότε ήταν να... "Στραβώσει" ο Σουηδός και με την πρώτη ευκαιρία ν'αποτελέσει παρελθόν από τους νταμπλούχους.

Ο Σίλβα όμως το χειρίστηκε μαεστρικά με τη βοήθεια των συνεργατών του (κάποιοι λένε ότι νοήθησε πολύ και ο Γρηγόρης Γεώργατος στην συγκεκριμένη υπόθεση) και ο Ντουρμάζ όχι απλά συνεχίζει να βγάζει μάτια, αλλά αδιαφορεί ακόμα και για τους τραυματισμους (!!!) και θέλει να παίζει σε κάθε αγώνα του Ελληνικού πρωταθλήματος!

Που να φανταζόταν όταν τον "έκοβε" ο Σίλβα ότι ο Μανιάτης για παράδειγμα θα έχανε όλη σχεδόν (;) τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ..
. Αυτή τη στιγμή θα ήταν διπλά ευτυχισμένος αν τον είχε σαν επιλογή στη διάθεσή του O Nτουρμάζ αγωνίστηκε βασικός με τον Πλατανιά, αμέσως μετά τον αποκλεισμό του από το Champions League και έδειχνε να μην έχει όρεξη. Ο Σίλβα τότε τον κάλεσε για δεύτερη φορά να μιλήσουν, και του κατέστησε σαφές ότι εφόσον ο Ολυμπιακός συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι αυτή τη φορά θα είναι στη λίστα... αρκεί να έδειχνε ότι αξίζει κάτι τέτοιο.

Ο Ντουρμάζ βλέπει λοιπόν τον Ολυμπιακό να είναι με το ένα πόδι στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο και έχει βαλθεί να μη χάσει την ευκαιρία.

Δουλεύει σκληρά καθημερινά στο Ρέντη, μένει παραπάνω ώρες στην προπόνηση εθελοντικά, εκτελεί φάουλ με τις ώρες και τ'αποτελέσματα είναι ορατά σε όλους.

Ορατή είναι και η διάθεση του παίκτη, αφού ας μην ξεχνάμε ότι με την ΑΕΚ μετά από... "τρελή" δική του επιμονή ξεκίνησε στο βασικό σχήμα παρόλο που ήταν τραυματίας.Μία εβδομάδα είχε πάθει θλάση αλλά ήθελε να παίξει με την ΑΕΚ πάση θυσία. Ο Σίλβα τον έβαλε στο αρχικό σχήμα, έκανε μια χαρά τη δουλειά του αλλά... έπαθε υποτροπή! 

Έμεινε δύο εβδομάδες έξω, αλλά έχασε μόνο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και το κύπελλο με τον Πλατανιά. Μπαίνει στην προπόνηση την Πέμπτη (29/10), δύο μέρες πριν από την Βέροια. Δεν ήταν 100% έτοιμος, αλλά και πάλι μίλησε η... τρέλα! Επέμενε στον Σίλβα ότι μπορεί να παίξει ακόμα και βασικός, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός αντέδρασε πιο... ψύχραιμα αυτή τη φορά και τον έριξε στη μάχη στο τελευταίο 20λεπτο. 

Ο Σίλβα δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πάθει νέα υποτροπή ο Ντουρμάζ, αλλά από την άλλη τον έβλεπε να έχει... "σκυλιάσει", οπότε τελικά δε του αρνήθηκε τη συμμετοχή, έστω και ως αλλαγή.

Ο "τρελός" Σουηδός λοιπόν, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έγραψε με εκπληκτικό φάουλ το 0-2 και "καθάρισε" τον αγώνα για τον Ολυμπιακό, γεγονός που πανηγύρισε έξαλλα αφού λογικό είναι να ένιωθε δικαιομένος για την επίμονή του! 

Έτοιμος ο Ντουρμάζ 100% δεν ήταν στη Βέροια, έπαιξε όμως ξεκάθαρα εξαιτίας της "τρέλας" που κουβαλάει! 

Και κάτι τελευταίο... Ο γιατρός της ομάδας, Χρήστος Θέος πριν μπει αλλαγή στην Βέροια ο Ντουρμάζ τον ρώτησε πως νιώθει και ο Τζίμι με νόημα του έδειξε ότι δεν πρέπει ν'ανησυχεί! 

Την ίδια στιγμή, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Νίκος Λυκουρέσης πήγε και του έκανε τις τελευταίες περιποιήσεις στο σημείο που είχε πάθει την θλάση. Δείγμα του άγχους που είχε ακόμη και το ιατρικό τιμ για τον Ντουρμάζ.  Πράγμα που δεν είχε σε καμία περίπτωση ο Ντουρμάζ, αφού το μόνο που ήθελε ήταν να πατήσει χορτάρι... 

Κάθε σχόλιο παραπάνω, είναι τουλάχιστον αχρείαστο... Πολλά μπράβο τόσο στον παίκτη, όσο και στον Μάρκο Σίλβα και τους συνεργάτες του για το... αποτέλεσμα, που φυσικά βγάζει κερδισμένο τον Ολυμπιακό! 
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ