2015-11-04 00:25:06
Φωτογραφία για Η Αντίδραση της Βούλας Πατουλίδου για τις δηλώσεις του Υπουργού κ. Φίλη
Ποιος μπορούσε να διανοηθεί ότι από στόμα Έλληνα, Έλληνα πολιτικού, Έλληνα υπουργού... θα γινόταν προσπάθεια εκχυδαϊσμού της ιστορικής αξίας της μνήμης, με δηλώσεις που αφήνουν άναυδους εχθρούς και φίλους της Ελλάδας και προσβάλλουν εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές μαρτύρων, νεκρών των Ελλήνων του πόντου Ο κ. Φίλης, ο Έλληνας υπουργός παιδείας, θεωρεί ότι επιστημονικά δεν στέκει ο χαρακτηρισμός γενοκτονία για να περιγράψει ο ιστορικός, ο διεθνολόγος, τον αφανισμό των Ελλήνων του πόντου.

Αν κάποιοι θεωρούν ότι οι προφανείς γενοκτονίες, χρειάζονται για την επαλήθευσή τους επιστημονικό ορισμό, αν οι καταγεγραμμένες από εχθρούς και φίλους σφαγές των ποντίων είναι μαθηματικές εξισώσεις, νόμοι της φυσικής ή χημικές αντιδράσεις που απαιτούν για την επιβεβαίωσή τους θεωρήματα και επιστημονικές ερμηνείες και ορισμούς, τότε η επιστήμη της ιστορίας και του ανθρώπινου πολιτισμού σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για τις νεότερες γενιές των Ελλήνων, η ιστορία έχει γραφτεί ουρλιάζοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει κανένας άλλος όρος για να χαρακτηριστεί αυτή βαρβαρότητα, Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ του Ποντιακού Ελληνισμού!» Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ