2015-11-04 17:22:28
Φωτογραφία για ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΕΡΤ ΜΕ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ.!
Βραδιά Ολυμπιακού στο Champions League και η ΕΡΤ έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο τηλεοπτικό μενού για πριν και μετά τη ζωντανή μετάδοση του ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κρατικού καναλιού:

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στην ΕΡΤ1, στις 21.00, στην εκπομπή «CHAMPIONS EΡT - PRE GAME» με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Περικλή Μακρή και καλεσμένους τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και τον προπονητή της Εθνικής Ομάδας Πόλο και του Ολυμπιακού Θοδωρή Βλάχο, θα μάθετε τα τελευταία νέα των δύο ομάδων λίγο πριν από τη σέντρα, καθώς και όλο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης.

Στις 21.45, οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤHD, αλλά και από το σάιτ της ΕΡΤ www.ert.gr, σε απευθείας συνδέση με το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τη σπουδαία αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

Ακολουθεί στις 23.45 η εκπομπή «CHAMPIONS EΡT - POST GAME», με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στιγμιότυπα από το άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Άρσεναλ, καθώς και με στιγμιότυπα από τα υπόλοιπα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της φάσης των Ομίλων στο Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ