2015-11-05 13:51:08
Φωτογραφία για Μεϊμαράκης από Τρίπολη: Δεν κάνουμε εκπτώσεις στα εθνικά θέματα [video]
Στην Τρίπολη βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμεράκης την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το απόγευμα στο πλαίσιο των περιοδειών που πραγματοποιεί σε ολόκληρη τη χώρα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.

Ο κ. Μεϊμεράκης έφτασε στο Πνευματικό Κέντρο όπου θα πραγματοποιείτο η ομιλία του πεζός, μαζί με στελέχη της ΝΟΔΕ Αρκαδίας, αλλά εισερχόμενος στην αίθουσα δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας καλωσορίζοντας τον νυν πρόεδρο και υποψήφιο ανέφερε ότι η Ελλάδα στην κρίσιμη αυτή περίοδο έχει την ατυχία να κυβερνάται από την πιο ανίκανη και επικίνδυνηκυβέρνηση της σύγχρονης ιστορίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και επεσήμανε ότι οι ΑΝΕΛ δεν είναι στο απυρόβλητο και ότι τους καταλογίζονται ευθύνες για την άσχημη κατάσταση της χώρας.

Ο μύθος διαλύεται και η εξαπατώσα Αριστερά καταρρέει

Ο κ. Μεϊμεράκης αναφέρθηκε στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται η χώρα με μια κυβέρνηση η οποία δυστυχώς δεν μπορεί να εξασφαλίσει τη σταθερότητα και την ηρεμία στον ελληνικό λαό, ο οποίος λίγο καιρό μετά τις εκλογές νιώθει ανήσυχος και δεν ξέρει τι μπορεί να του ξημερώσει.

Όπως τόνισε, νιώθει μια έντονη ανησυχία για τα μέτρα τα οποία έρχονται και τα οποία είναι εις βάρος των Ελλήνων και των ελληνικών προϊόντων.

Δεν θα μπορούσε να σχολιάσει, όπως είπε, τις πρόσφατες δηλώσεις Φίλη, αναφέροντας τις σκέψεις του και προσπαθώντας να αναλύσει τις πιθανές εκδοχές μιας τέτοιες δήλωσης η οποία αντιτάσσεται στην ιστορία της Ελλάδας και σε όλα αυτά που έχει υποστεί ο Ελληνικός λαός.

«Είναι επικίνδυνο να αναφέρει αυτά τα πράγματα και αν τα πιστεύει αυτά, δενκάνει για υπουργός Παιδείας» τόνισε και συνέχισε: «Άμα τα λέει για επικοινωνιακούς λόγους, είναι επισήμωςεπικίνδυνος και πρέπει ο Πρωθυπουργός να πάρειξεκάθαρη θέση. Αν πάλι το στέλνει ως ένα μήνυμα στους Τούρκους, ναξέρει ότι εμείς, οι Έλληνες, εκπτώσεις στα εθνικά θέματα δεν πρόκειται να κάνουμε».

Την ομιλία, μεταξύ άλλων, παρακολούθησαν ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Βλάσης, ο κ. Καλτεζιώτης, πρώην υπουργός, επίσης οι πολιτευτές Αρκαδίας ο κ. Λυκουρέντζος και η κυρία Εύη Τατούλη, ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης ο κ. Γ. Σμυρνιώτης, επίσης και ο κ. Σωτηρόπουλος ο πρώην δήμαρχος, ο κ. Κοντοζαμάνης, και πολλοί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ