2015-11-05 16:23:56
Φωτογραφία για Αυτά παθαίνεις όταν ψωνίζεις από το eBay! [photos+video]
Γυναίκα παρήγγειλε τραπέζι... £ 180… αλλά της παραδόθηκαν 40 ζωντανά τροπικά ψάρια!

[

Η Becky Smith παρήγγειλε ένα γυάλινο τραπέζι και καρέκλες £ 180 από το eBay, και έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται ότι το παραδοθέν προϊόν δεν ταιριάζει αρκετά την περιγραφή.

Αυτό έπαθε η Becky,μία μητέρα από το Λονδίνο όταν άνοιξε τα δύο κουτιά για να βρει αυτό που της είχαν παραδώσει και είδε 40 τσάντες των τροπικών ψαριών! – και η ανακάλυψη καταγράφηκε σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο από την φίλη της Jacqueline Τζόνσον.

Το κλιπ στο Facebook – από τότε έχουν δει περισσότερα από τρία εκατομμύρια φορές σε λιγότερο από μια ημέρα – αρχίζει με την κυρία Σμιθ στην ρόμπα της με βρεγμένα μαλλιά, να κατευθύνει την φίλη της στην κουζίνα.

Και οι γυναίκες αρχίζουν να γελούν καθώς εξετάζουν τα πακέτα – με την κυρία Σμιθ λέγοντας: «Κοίτα, κοίτα, τα ψάρια, τα ψάρια, γα….το τι θα τα να κάνω; Τι είναι αυτό? Γράφει εύθραυστο επάνω και υπέθεσα πως είναι το τραπέζι! Τι θα κάνω?Κοίτα! πλήρωσα για το τραπέζι,όχι για τα ψάρια!»

Η Σμιθ αστειεύεται ότι θα μπορούσε τώρα να «αγοράσει ένα ενυδρείο για αυτά»,

Και η Τζόνσον, επιβεβαίωσε πως τα ψάρια έχουν πλέον επιστρέψει «σώα και αβλαβή», λέει: «Αυτό μπορείτε να πάθετε όταν ψωνίζετε στο eBay. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω, κυριολεκτικά δεν μπορώ!»
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ