2015-11-05 16:30:17
Φωτογραφία για ΚΑΘΥΣΗΧΑΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ... ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ!
Η φιλοσοφία της Μπάγερν Μονάχου απαιτεί πάντα και παντού νίκες ανεξάρτητα από βαθμολογίες και... ανάγκες, πράγμα που τόνισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για το επόμενο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό, αναφερόμενος στις... σκέψεις των οπαδών της Άρσεναλ.

Η διαφορά των έξι βαθμών των «κανονιέρηδων» από τους ερυθρόλευκους μετά και από την «πεντάρα» στο Μόναχο, κάνει πλέον πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ Η Μπάγερν, από την πλευρά της, θα κάνει ό,τι μπορεί, αλλά για την... πάρτη της, από τη στιγμή που πάντα θέλει τη νίκη και κυνηγάει την πρωτιά του ομίλου έναντι του Ολυμπιακού, όμως αυτό ευνοεί άμεσα και την Άρσεναλ, αν κι εφόσον αυτή πάρει τα αποτελέσματα που θέλει και πρέπει στα τελευταία δύο ματς.

«Μιλάτε σε έναν προπονητή που έχει ομάδα η οποία παίζει πάντοτε για τη νίκη και όχι για κάτι λιγότερο. Οι οπαδοί της Άρσεναλ μπορούν να παραμένουν ήρεμοι, αφού θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και με τον Ολυμπιακό, οπότε θα τους ευνοήσει αυτό... Θέλουμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο» ήταν τα λόγια του Γκουαρντιόλα για την κατάσταση στον όμιλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ