2015-11-07 01:54:09
Φωτογραφία για ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΧΩΡΙΣ... ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ!
Τον αποτροπιασμό του για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα νομοθετικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου, εξέφρασε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook εξέφρασε την εύλογη απορία του για το πώς οι νταμπλούχοι Ελλάδας τιμωρήθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής , από την στιγμή, όπου η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν είχε την ευθύνη όσων βρέθηκαν στο γήπεδο της Βέροιας.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

«Τόσες εφημερίδες, τόσοι «αναλυτές», τόσοι νομικοί, τόσοι «γνώστες» και δεν έχουν απαντήσει το πιο απλό για την τιμωρία του Ολυμπιακού! Από την στιγμή που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σύμφωνα με τον εξαμβλωματικό Αθλητικό Νόμο ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από τη Βέροια για να τα διαθέσει, ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; Πως θα ξέρουμε εμείς ποιοί παίρνουν τα εισιτήρια όταν π.χ. στη Βέροια που τιμωρηθήκαμε μπορούσες να πάρεις εισιτήρια στην εξέδρα μας από πολυκαταστήματα της πόλης, από καφέ, από το διαδίκτυο;;; Πως θα το ελέγξουν οι φιλοξενούμενες ομάδες αυτό και αφού ΔΕΝ χρεώνονται τα εισιτήρια, πως καλούνται να πληρώσουν εξωφρενικά ποσά και μπαίνει λουκέτο σε ένα γήπεδο για ΕΝΑΝ πυρσό;»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ