2015-11-08 09:18:20
Φωτογραφία για ΑΣΗΜΑΚΗ : ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ
H πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού σε ένα ακόμα παιχνίδι, πετυχαίνοντας 8 γκολ, Αλεξάνδρα Ασημάκη, μετά το τέλος του ματς με τον ΝΟΒΑ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη (osfp.gr) για το επόμενο παιχνίδι με την Βουλιαγμένη το οποίο είναι ματς κορυφής.

Επίσης, η Ασημάκη αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Πάντοβα την οποία θα αντιμετωπίσουν οι ερυθρόλευκες στον τελικό του Σούπερ Καπ, διότι η Ιμπέρια δήλωσε αδυναμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της 27χρονης φουνταριστής των ερυθρόλευκων:

«Το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Βουλιαγμένη είναι το πρώτο σημαντικό τεστ της ομάδας. Όχι απλά τεστ, είναι και στόχος αφού σαφώς θέλουμε τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι μια δυνατή ομάδα είδαμε και το παιχνίδι στο ΣΕΔΥ με τη Βουλιαγμένη που ήταν δυνατό, είχαμε βέβαια κάποιες απουσίες.

Εμείς θέλουμε τη νίκη, προετοιμαζόμαστε και για αυτό και για τη νίκη στο Σούπερ Καπ όλο αυτό το διάστημα. Από ότι γνώριζα η Ιμπέρια αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα και θεωρώ ότι η Πάντοβα είναι καλύτερη.

Εγώ προσωπικά προτιμώ να παίξουμε με μια πιο δυνατή ομάδα. Φυσικά είναι στενάχωρο να διαλύονται ομάδες και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αλλά άμα είναι πιο δυνατός ο αντίπαλος, νομίζω ότι όλοι το προτιμάμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ