2015-11-10 09:00:30
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΙΝΕΙ... ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ο ΤΣΟΡΙ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού απολαμβάνουν το τριήμερο ρεπό που πήραν ως... δώρο από τον Μάρκο Σίλβα για την έξοχη πορεία τους, αλλά και ως ευκαιρία να ξεκουραστούν ενόψει και της πολύ δύσκολης συνέχειας των υποχρεώσεών τους.

Όχι βέβαια... όλοι! Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς διεθνείς παίκτες που ενσωματώνονται στις Εθνικές ομάδες τους για επίσημα ή φιλικά παιχνίδια και όπως συμβαίνει κάθε φορά... υπάρχει ανησυχία στο Λιμάνι για την επιστροφή τους χωρίς τραυματισμούς και σε καλή κατάσταση.

Απ όσους μένουν στο Ρέντη, πάντως, ο Τσόρι συνεχίζει σε φουλ ρυθμό τη δουλειά ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με τη θλάση, να μπει στις προπονήσεις με την ομάδα και να αποκτήσει ρυθμό για τα ματς με Παναθηναϊκό και Μπάγερν. Έστω να είναι στον πάγκο και έτοιμος να βοηθήσει.

Ο Αργεντίνος «μαέστρος» δίνει σε καθημερινή βάση τον καλύτερό του εαυτό στις προπονήσεις και δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον αγώνα στη Λεωφόρο με τους «πράσινους» στις 21 Νοεμβρίου. Σε τέτοια παιχνίδια δεν θέλει να λείπει ο εκ των αρχηγών του Θρύλου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα δώσει όλα για να είναι έτοιμος


Σε φάση αποθεραπείας είναι και οι Μποτία, Μπουχαλάκης, Μανιάτης, Πουλίδο.

Από αυτύς ο Ανδρέας Μπουχαλάκης φέρεται να είναι πιο κοντά από ποτέ για να επιστρέψει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς, όπως δήλωσε εξάλλου και ο Μάρκο Σίλβα πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Μάλιστα, η επιστροφή του ίσως δώσει κάποιες ανάσες στους Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι οι οποίοι παίζουν ασταμάτητα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η μαύρη τρύπα του ΕΣΥ…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η μαύρη τρύπα του ΕΣΥ…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ