2015-11-11 09:54:53
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη: Τα ρουσφέτια στον στρατό συνεχίζονται κανονικά...
Αγαπητό Tromaktiko,

Σχετικά με τους στρατεύσιμους Τα ρουσφέτια και οι πελατειακές σχέσεις... δεν πρόκειται να σταματήσουν, παρά τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του Υπουργού Αμύνης.

Σταματήστε να ταλαιπωρείται τα νέα παιδιά, να τους δημιουργείται ψυχολογικά προβλήματα, και να εξαντλείται οικονομικά τις οικογένειες τους.

Πρόκειται για παιδιά στην πλειοψηφία μορφωμένα , δεν ενδιαφέρονται να παίξουν πόλεμο, θέλουν να το περάσουν και αυτό για να δουν τι θα κάνουν στην ζωή τους.

Δεν είστε ικανοί να τους παρέχεται ούτε τα βασικά, διατροφή, μετακινήσεις, συνθήκες διαβίωσης, αλλά μπράβο μαθαίνω ότι αυξήσατε τους ψυχολόγους, κάτι θα ξέρετε .

Ποια είναι τα κοινωνικά κριτήρια μαϊμού που επικαλείστε για μεταθέσεις εντός Αθηνών και Θεσσαλονίκης, κοινωνικά, και οικονομικά θέματα έχουν όλες οι οικογένειες έτσι όπως τις καταντήσατε;

Γιατί κάποιοι να φυλάνε βραχονησίδες, και άλλοι την ακρόπολη; Με τόσες ΕΣΟ θα μπορούσαν όλοι να μοιραστούν μια μικρή διάρκεια θητείας σε παραμεθόριο.


Που είναι οι αριστερές απόψεις για μείωση θητείας; Αλλά ίσως βολεύει η δεξιά ηγεσία του υπουργείου, που ο κ Τσίπρας τον αφήνει να παίζει πόλεμο, για να μην μπλέκεται στα πόδια του.

Κ. ΚΑΜΜΕΝΕ ίσως είναι δικαίωμα σας οι εντυπωσιακές παραστάσεις, οι επισκέψεις σας σε όλες τις μονάδες, αλλά αναρωτιέμαι δεν καταλαβαίνετε το θέατρο γύρο σας;

Μήπως ακόμα δεν καταλαβαίνετε τα ρουσφέτια που εξακολουθούν να γίνονται πίσω σας;

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ