2015-11-11 15:57:19
Φωτογραφία για ΣΤΟΥΣ 7 ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ο ΣΙΛΒΑ!
Η πορεία που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός, αποτελεί σπουδαίο γεγονός, καθώς μόνο εύκολα δεν είναι όσα έχει καταφέρει.

Οι ερυθρόλευκοι με τον Μάρκο Σίλβα στο πάγκο τους, αποτελούν τη μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο νικών σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ και στο Champions League, έχει εκπληκτικές εμφανίσεις και αποτελέσματα.

Είναι δεδομένο πλέον, πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στον... αφρό του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μαζί του φυσικά είναι και ο Μάρκο Σίλβα.

Μία ακόμα απόδειξη της τρομερής δουλειάς που κάνει, η οποία και αποδίδει τέλεια, είναι πως μία από τις πιο έγκυρες βρετανικές εφημερίδες, η «Guardian», συγκαταλέγει τον Πορτογάλο τεχνικό, ανάμεσα στους 7 κορυφαίους νέους προπονητές.

Μάλιστα, αναφέρουν πως είναι ένας από τους τεχνικούς που βοηθούν ως προς την αλλαγή του κοουτσαρίσματος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, κάτι που αποτελεί τιμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον Θρύλο.

Είναι πολύ σημαντικό το ότι κάθε χρόνο έχει ανοδική πορεία ο Πορτογάλος και με τον Ολυμπιακό εκτοξεύεται.

Ανάμεσα στους προπονητές αυτούς, βρίσκεται και ο Βίλας Μπόας της Ζενίτ, ο οποίος είναι 38 ετών, ίδια ηλικία δηλαδή με τον Μάρκο Σίλβα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ