2015-11-11 16:05:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Κόβουν το ρεύμα σε καρκινοπαθείς και ανήμπορους συμπολίτες μας! Κραυγαλέες περιπτώσεις που προκαλούν
Η αναλγησία του Ελληνικού Κράτους και τον δημόσιων επιχειρήσεών του διαφαίνεται πλέον... σε όλο της το μεγαλείο, μετά και το τελευταίο "μπαράζ" εντολών για διακοπές ρεύματος σε χιλιάδες πολίτες της Πάτρας, οι οποίοι χρωστούν λογαριασμούς και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις όχι υπέρογκους.

Σε πρώτη φάση, μόνο στην Πάτρα, δόθηκαν 5.000 εντολές διακοπής, ενώ σύμφωνα με υπολογισμούς ο αριθμός αυτός μπορεί να ξεπεράσει τις 10.000, αν συνυπολογίσουμε ότι μεταξύ των συμπολιτών μας που κινδυνεύουν, θα ενταχθούν και αυτοί που καθημερινά σιτίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου, οι οποίοι ανέρχονται στις 5.500, αλλά και αυτοί που βοηθιούνται από τις κοινωνικές δομές, όπως η Βοήθεια στο Σπίτι, όπως αποκάλυψε στο PatrasTimes.gr ο πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Θ. Τουλγαρίδης.

Επιπροσθέτως, ραντεβού με σκοτάδι κλείνουν και Πατρινοί που απειλούνται με έξωση, πάσχουν από χρόνιες ασθένειες, αλλά και την επάρατο νόσο!


Πιο αναλυτικά, αίσθηση και οργή έχει προκαλέσει το γεγονός της διακοπής ρεύματος σε ανήμπορη ηλικιωμένη, η οποία δέχεται καθημερινά βοήθεια για φαγητό, φάρμακα και καθαριότητα από την οργάνωση «Βοήθεια στο σπιτι».

Ακόμη πιο ανάλγητη η διακοπή ρεύματος σε καρκινοπαθή που χρησιμοποιούσε συσκευή οξυγόνου και ο οποίος βρήκε τη λύση της γεννήτριας!

Αυτά και άλλα πολλά τα παραδείγματα που αφορούν σε συμπολίτες μας και ενώ μεγαλοεπιχειρηματίες και εταιρίες χρωστούν στη ΔΕΗ εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ έκαστος Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ