2015-11-14 23:13:27
Φωτογραφία για Βόμβα μέσα στα υλικά της ανακύκλωσης και «βόμβα» στη Δημόσια Υγεία με τα ιατρικά απόβλητα! [photos]
Από σύριγγες μέσα στα αίματα, μέχρι και έναν... όλμο έχουν βρει κατά καιρούς οι εργαζόμενοιυ στην Ανακύκλωση του Ηρακλείου Η εικόνα δεν προέρχεται από κάποιο πολεμικό φωτογραφικό αρχείο, τραβήχτηκε από πρώην υπάλληλο της εταιρίας ανακύκλωσης στο Ηράκλειο.

Μπορεί φαινομενικά μια βόμβα να μην «ταιριάζει» σ’ έναν κάδο ανακύκλωσης όσο κι αν ο κάτοχος της αγαπάει τόσο πολύ το περιβάλλον, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αμφισβητήσει την εικόνα που «μιλάει» από μόνη της. Έκπληκτοι οι υπάλληλοι της εταιρίας ανακύκλωσης στο Ηράκλειο αντίκρισαν ανάμεσα στα ανακυκλώσιμα υλικά, την βόμβα της φωτογραφίας που δημοσιεύουμε!

Αρκετές εικόνες που προκαλούν σοκ βλέπουν το φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο της προσπάθειας των 42 απολυμένων εργαζομένων της εταιρίας ανακύκλωσης, τόσο για να καταδείξουν την επικινδυνότητα της πρώην εργασίας τους, όσο και να απαιτήσουν την εκ νέου πρόσληψη τους από την νέα διοίκηση της εταιρίας, η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, ενώ τους υποσχέθηκε ότι θα τους προσλάβει ξαφνικά βρέθηκαν χωρίς δουλειά Κι ενώ μία βόμβα από μόνη της αποτελεί είδηση μεμονωμένη, οι εικόνες των μολυσματικών ιατρικών αποβλήτων που προέρχονται από υγειονομικές μονάδες ιδιωτικές και δημόσιες, σαφώς προσδίδουν στο γεγονός μία βαρύτητα που προβληματίζει αλλά και που αφυπνίζει τους απλούς πολίτες ενώ θα μπορούσε να προκαλέσει μέχρι και την επέμβαση του εισαγγελέα (;), την ώρα που όπως αποκαλύπτουν οι εργαζόμενοι αυτο αποτελεί ένα πρόβλημα που δεν είναι σίγουρα τωρινό.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ