2015-11-14 23:17:08
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΣΙΑΡΑ ΓΙΑ... ΓΙΑΝΓΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Σε δεύτερη… μοίρα πέρασε το ματς των Τρικάλων με τον Ολυμπιακό για τον Γιώργο Τσιάρα, καθώς ο έμπειρος φόργουορντ στάθηκε περισσότερο στον σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου του, Πάτρικ Γιανγκ
.

Τη στήριξή του στον Αμερικανό σέντερ του Ολυμπιακού για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στην αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με την Αναντολού Εφές, εξέφρασε ο Γιώργος Τσιάρας ενόψει του ματς των Τρικάλων.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιώργος Τσιάρας στο blog που έχει στον ΕΣΑΚΕ:

«Αυτή τη φορά θα ήθελα να σταθώ σε ένα γεγονός που μόνο αρνητικά συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει σε κάποιον που το βλέπει, είτε είναι άνθρωπος του αθλητισμού είτε όχι. Μιλάω για τον τραυματισμό του Πάτρικ Γιανγκ.

Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά πραγματικά έχει όλο το σεβασμό και τη συμπαράστασή μου. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάει, αλλά σίγουρα θα τα καταφέρει!

Αν κάποιος αναρωτιέται για το τι προσφέρει ο αθλητισμός στην κοινωνία μας και γενικά όλα αυτά τα παιδιά που αμείβονται με τόσα πολλά λεφτά θα μπορούσε για παράδειγμα να δει την αυταπάρνηση, τον ζήλο, την προσήλωση στον στόχο και πολλές ακόμη αρετές στο βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο όπου ο Γιανγκ μπήκε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κουτσαίνοντας και πρόσφερε δυο σεμιναριακές άμυνες για την ομάδα του.

Το παιχνίδι μας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπως κάθε αγώνας απέναντι στις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού και ελληνικού μπάσκετ, αποτελούν για μας γιορτή και μια ευκαιρία για τους Θεσσαλούς φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά σπουδαίους παίκτες με μεγάλη φήμη όχι μόνο εντός αλλά και εκτός συνόρων»
.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ