2015-11-17 01:03:07
Φωτογραφία για Βουβός θρήνος και αβάσταχτος πόνος στην κηδεία του Νίκου Καραπάνου
Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου, εψάλλει... στις 2.30 το μεσημέρι της Κυριακής η στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου η νεκρώσιμος Ακολουθία για τον 23χρονο Νικόλαο Κων. Καραπάνο, που έφυγε άδικα από τη ζωή το ξημέρωμα του Σαββάτου, θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του Κατερίνας που διαρκώς μονολογούσε την έκκληση «να μην πιει άλλος αυτό το πικρό ποτήρι».

Τραγικές οι φιγούρες του πατέρα του Κωνσταντίνου και του αδελφού του Λεωνίδα που δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι από την μία στιγμή στην άλλη χάθηκε ο 23χρονος γιός και αδελφός.

Παρόντες φίλοι, συμφοιτητές του από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου φοιτούσε, συγενείς, καθηγητές Πανεπιστημίου.

Κόσμος που γέμισε ασφυκτικά τον Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου, καθώς και τον περιβάλλοντα χώρο του.

Συντεριμμένοι όλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι βρίσκονταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στον φίλο, τον συμφοιτητή, στον μαθητή. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ακόμη και δεκάδες γονείς φίλων του Νίκου που τον γνώριζαν και είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του και την ακεραιότητά του.


Φυσικά το μοναδικό αντικείμενο συζήτησης πριν και μετά την νεκρώσιμο Ακολουθία, ήταν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα ξημερώματα του Σαββάτου έγινε το δυσύχημα και το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στον 23χρονο φοιτητή που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.

Η ταφή του Νίκου Καραπάνου έγινε στο Νεκτροταφείο Ζαρουχλεΐκων
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ