2015-11-17 16:55:18
Φωτογραφία για «ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ... ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Για όλους και για όλα μίλησε σε μεγάλη συνέντευξη στο gazzetta.gr ο Φρανσουά Μοδέστο! 

Φυσικά δεν παρέλειψε ν'αανφερθεί και στο επικείμενο ντέρμπι των ερυθρολεύκων με τον Παναθηναϊκό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :  

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κερδίζει σε κάθε παιχνίδι, όμως το ντέρμπι είναι ντέρμπι.

Κάνει περίπατο στην Super League, αλλά τούτο είναι ένα δύσκολο ματς γιατί διεξάγεται στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο αντίπαλος μας μάλιστα έχει αλλάξει και προπονητή. Πιστεύω ωστόσο πως θα νικήσει ο Ολυμπιακός γιατί διαθέτει πολύ καλό σύνολο, υπάρχει ομοιογένεια, αλλά και καλή ψυχολογία.

Ο κόουτς Μάρκο Σίλβα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και γνωρίζει πως να διαχειριστεί το ρόστερ.

Έμεινα στον Ολυμπιακό για τρεις σεζόν. Έπαιξα αρκετά ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι το πρώτο μου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, όμως αυτό που έχει μείνει στο μυαλό μου ήταν το δεύτερο στο Καραϊσκάκη όταν νικήσαμε με 2-1 στις καθυστερήσεις.


Φέτος λόγω των υποχρεώσεων μου με την Μπαστιά δεν έχω βρει χρόνο για να έρθω να δω από κοντά την ομάδα.

Έχω παρακολουθήσει όμως αρκετά παιχνίδια και έχω εντυπωσιαστεί. Δεν ξέρω καλά τον Μάρκο Σίλβα όμως γίνεται τρομερή δουλειά στην ομάδα. Είναι πολύ δυνατός ο Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος παίζει επιθετικά κάτι που είναι πολύ σημαντικό για έναν σύλλογο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα.

Ο παίκτης που έχω ξεχωρίσει φέτος στον Ολυμπιακό είναι ο Φορτούνης. Θεωρώ ότι είναι ο πιο σημαντικός ποδοσφαιριστής της ομάδας και είναι σημαντικό το γεγονός πως είναι Έλληνας. Είναι εντυπωσιακός.

Για τον Μάρκο Σίλβα,  είπε : 

«Όπως προείπα δεν τον ξέρω τόσο καλά τον Μάρκο Σίλβα. Γνωρίζω πως ήταν στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου είχε παρουσιάσει έργο.

Βλέπω πόσο γρήγορα έχει δείξει την δουλειά του και στον Ολυμπιακό, όπου παίζει πολύ καλό, επιθετικό ποδόσφαιρο και νικάει σε κάθε παιχνίδι.

Μου αρέσει πολύ το στιλ του, αλλά και το προφίλ που διατηρεί ως προπονητής.

Για την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, είπε : 

«Έχω λάβει την απόφαση να αποσυρθώ από την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν. Είμαι αρκετά μεγάλος για να συνεχίσω να αγωνίζομαι.

Είναι η τελευταία μου σεζόν στην Μπαστιά. Στην συνέχεια θα ξεκουραστώ για δύο μήνες και στη συνέχεια θα εργαστώ είτε ως προπονητής, διευθυντής ή στις ακαδημίες».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια μέρα στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο, σχολίασε : 

«Φυσικά και θέλω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Διατηρώ άριστες σχέσεις τόσο με το αφεντικό, όσο και με τον Γιάννη Βρέντζο.

Θα ήταν χαρά μου να εργαστώ στην ομάδα που μου πρόσφερε μία συναρπαστική προοπτική παίζοντας για τρία χρόνια εκεί.

Αγαπώ τον Ολυμπιακό και είμαι ευγνώμων για όσα έζησα στην Ελλάδα. Είναι η ομάδα που κατέκτησα τα πάντα. Θα έρθω το καλοκαίρι να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να δω αν υπάρχει προοπτική για να επιστρέψω στον σύλλογο».

Ο Φρανσουά Μοδέστο δεν ήταν δυνατό ν'αφήσει ασχολίαστα τα τελευταία γεγονότα στο Παρίσι : 

«Είναι μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Ο κόσμος πηγαίνει στο γήπεδο να δει ποδόσφαιρο και σκοτώνονται άνθρωποι. Αυτή την στιγμή υπάρχει πρόβλημα σε ολόκληρη την χώρα. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι μόνο στη Γαλλία, αλλά και αλλού. Τραγικά γεγονότα που προκαλούν θλίψη σε όλους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ