2015-11-18 00:30:28
Φωτογραφία για ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Ο ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ...
Σοβαρό αποδεικνύεται το πρόβλημα στο γόνατο του Τιάγκο Αλκάνταρα!

Ο διεθνής μέσος της Μπάγερν Μονάχου, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, στο φιλικό της Ισπανίας με την Αγγλία και φαίνεται πως θα μείνει εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι Βαυαροί, τόνιζαν όλες αυτές τις μέρες πως θα μείνει εκτός δράσης για... «μερικές εβδομάδες», χωρίς να προσδιορίζουν ακριβώς το διάστημα απουσίας του.

Στη Γερμανία πάντως αναφέρουν πως ο ΤιάγκολΑλκάνταρα θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Συγκεκριμένα, τονίζουν πως θα απουσιάσει για 3-4 εβδομάδες, διάστημα στο οποίο θα χάσει σίγουρα τα προσεχή παιχνίδια της Μπάγερν Μονάχου με τη Σάλκε για τη Bundesliga και με τον Ολυμπιακό για το Champions League.

Μάλιστα, στο γερμανικό Τύπο, αλλά και στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, υπάρχει ανησυχία για τον τραυματισμό του, αφού πέρσι είχε χτυπήσει σοβαρά και είχε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν.

Όσον αφορά, πάντως, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, είναι σίγουρο ότι θα χάσει την αναμέτρηση της επόμενης Τρίτης στην «Allianz Arena».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ