2015-11-19 21:54:10
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ... ΠΑΠΑΣ! ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 70-83
Μπορεί να ταξίδεψε με τρεις ηχηρές απουσίες. Μπορεί να έχασε στην πορεία και τον Λοτζέσκι, αλλά Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως είναι τρεις κλάσεις πάνω από την Τσεντεβίτα, επικρατώντας 70-83 μέσα στο Ζάγκρεμπ! Γιατί ως γνωστόν... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα εύκολα, ΘΡΥΛΟΣ στα... δύσκολα!

Με κατάθεση ψυχής από όσους ήταν ετοιμοπόλεμοι και στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, οι ερυθρόλευκοι νίκησαν και τη Τσεντεβίτα και συνεχίζουν το ταξίδι τους κόντρα σε όλους και σε όλα! Κόντρα σε απουσίες και προβλήματα... ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΑΣ!

Με τους 2 αρχηγούς κολλημένους στην Ελλάδα με προβλήματα τραυματισμών, με τον Γιανγκ εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα και χάνοντας και τον Λιτζέσκι στην πορεί της αναμέτρησης με τους Κροάτες, όσοι... απέμειναν έπαιξαν και για τους συμπαίκτες τους που έλειπαν και βγήκαν ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιατί αυτή η ομάδα έχει μέταλλο, θέληση και... κότσια! Και άπαντες είναι διατεθειμένοι να τα δείξουν ανα πάσα στιγμή χρειαστεί! Και τα έδειξαν απόψε και κόντρα στην Τσεντεβίτα, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου των ομίλων της Ευρωλίγκας!


Τρομερό ματς για τους πρωταθλητές Ελλάδας έκανε ο Οθέλο Χάντερ με 19 πόντους, εξίσου πολύ καλός ήταν και ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 16 πόντους, ενώ ο -για άλλη μία φορά εξαιρετικός στην άμυνα- Βαγγέλης Μάντζαρης πρόσθεσε 12 πόντους.

Ο Θρύλος ήταν εντυπωσιακός στο Ζάγκρεμπ και κάνοντας επίδειξη δύναμης, κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που μετρούσε έξι συνεχόμενες νίκες και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου μετά από έξι αγωνιστικές με ρεκόρ 5-1.

Στα καθαρά αγωνιστικά Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν άρχισαν καλά το ματς αμυντικά και έτσι οι Κροάτες κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα. Η άνοδος, όμως, του Χάντερ και του Παπαπέτρου επιθετικά επέτρεψε στον Θρύλο να μειώσει σε 24-21 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου βελτίωσαν αισθητά την άμυνα τους και κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά και κατάφερε να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα με 40-41.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν μαγικό ξεκίνημα και με επιμέρους 4-17 το σκορ έγινε 44-58 με τους Παπαπέτρου, Αθηναίου και Χάντερ να κάνουν φοβερό παιχνίδι επιθετικά. Η διαφορά παρέμεινε πάνω από τους δέκα στο μεγαλύτερο μέρος της τρίτης περιόδου με το δεκάλεπτο τελικά να λήγει 56-64 με τρίποντο από τον Γιάννη Αθηναίου.

Μάντζαρης, Χάντερ και Παπαπέτρου συνέχισαν τη σπουδαία δουλειά και στην τελευταία περίοδο. Ο Αθηναίου από κοντά, το ίδιο και οι Αγραβάνης και Τσαϊρέλης και γενικά όλοι όσοι αγωνίστηκαν έκαναν καλή δουλειά με τη διαφορά να φτάνει στο +15 (64-79) στο 36’ και κάπου εκεί όλα τελείωσαν.

Δεκάλεπτα: 24-21, 40-41, 44-58, 70-83.

Τσεντεβίτα (Μρσιτς): Πούλεν 13 (1), Γουάιτ 12 (1), Μπάμπιτς 10 (2), Ζγκάνετς 2, Γουόλκερ 5 (1), Μούσα 3 (1), Μπίλαν 10, Γκόρντιτς 9, Ζόριτς, Αράποβιτς 6 (2).

* Σε λίγο ο πόντοι του Ολυμπιακού
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ