2015-11-20 05:09:10
Φωτογραφία για Πούμπουρας: Το ποτό με έχει βοηθήσει πολύ...
Ο Σάββας Πούμπουρας είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο χαμογελαστά..

πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Το τηλεοπτικό κοινό τον έχει συνδέσει τόσο με το γέλιο, με το χιούμορ όσο και με τα πειράγματα που του αρέσει να κάνει στους άλλους. Παράλληλα, θεωρείται ένας από τους πιο σέξι άντρες της ελληνικής showbiz. Για πολλά χρόνια υπήρξε barman σε πολύ γνωστά clubs της Αθήνας. Η σχέση του με την νύχτα δεν έχει σταματήσει καθώς παίζει μουσική σε διάφορα μαγαζιά.

Ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κομμάτι της νύχτας λέγοντας πως όχι μόνο δεν τον έχει γεράσει αλλά αντίθετα του δίνει ζωή: «Αντιθέτως, νιώθω ότι με κρατάει πολύ νέο. Άλλο να δουλεύεις σε ένα μπαρ και εστιατόρια, όπου έρχονται άνθρωποι ευδιάθετοι για να διασκεδάσουν και να φλερτάρουν, και άλλο να δουλεύεις σε τράπεζα ή εφορία, που όλοι έρχονται με μούτρα και νεύρα. Εκεί ναι, θα ένιωθα γερασμένος και καταβεβλημένος».

Η νύχτα εκτός από το κομμάτι της διασκέδασης έχει και μία άσχημη πλευρά και δεν είναι άλλη από τις κραιπάλες αλλά και τους πειρασμούς: «Όταν ήμουν μικρότερος, ναι, ίσχυε πολύ αυτό. Ναρκωτικά δεν έχω δοκιμάσει, το ποτό όμως οφείλω να ομολογήσω, ότι το έχω τιμήσει και μάλιστα πολύ».

Ο Σάββας Πούμπουρας δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το ποτό τον βοήθησε σε στεναχώριες που πέρασε στο παρελθόν γιατί τον χαλάρωνε και δεν σκεφτόταν ενώ κατάληξε πως το ποτό δεν αποτελεί λύση για τίποτα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ