2015-11-20 04:40:07
Φωτογραφία για Πούλησαν «μαϊμού» δαχτυλίδια σε αστυνομικό!
Μόνοι τους έπεσαν στην παγίδα τρεις Ρουμάνοι απατεώνες που είχαν στηθεί στην... εθνική οδό Αθηνών– Ευζώνων έξω από το Πολύκαστρο του Κιλκίς, αναζητώντας αγοραστές για τα δήθεν πολύτιμα δαχτυλίδια που είχαν στην κατοχή τους με το πρόσχημα ότι χρειάζονταν χρήματα για βενζίνη!

Οι διερχόμενοι οδηγοί από τους οποίους ζητούσαν μικρό χρηματικό αντίτιμο για να τους πουλήσουν τα υποτιθέμενα χρυσά δαχτυλίδια, τους κατήγγειλαν στους άνδρες τοπικού αστυνομικού τμήματος που οργάνωσαν επιχείρηση για να τους τσακώσουν. Στο σημείο όπου είχαν παρκάρει το όχημα τους, σταμάτησε ένας αστυνομικός που προσποιήθηκε τον υποψήφιο αγοραστή.

Όταν οι δράστες του έδειξαν τα «μαϊμού» δαχτυλίδια, οι συνάδελφοί του συνέλαβαν τους δυο άνδρες ηλικίας 27 και 29 χρόνων και την 24χρονη γυναίκα και κατέσχεσαν τα 17 δαχτυλίδια που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο. Οι τρεις Ρουμάνοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα απάτης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν θυμάτων τους. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ