2015-11-20 04:46:06
Φωτογραφία για Ο αδερφός των δύο σφαγέων του Παρισιού δηλώνει αθώος και ανάβει κεριά στην μνήμη των θυμάτων [photos]
Φωτογραφήθηκε χθες στις Βρυξέλλες να ανάβει κεριά στο σπίτι του και στο... μπαλκόνι του για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Δεν ήταν ένας από τους αμέτρητους Γάλλους πολίτες που εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στα αποτρόπαια χτυπήματα αλλά ο Mohamed Abdeslam, αδερφός δύο σφαγέων στο μακελειό το βράδυ της Παρασκευής στη Γαλλία.

Ο Mohamed Abdeslam ζει στο Molenbeek, τη «συνοικία-προπύργιο των τζιχαντιστών» στη βελγική πρωτεύουσα. Δηλώνει αθώος και πως δεν είχε ιδέα τι σχεδίαζε η οικογένειά του. Πολλοί κάτοικοι εκεί άναψαν κεριά για να δείξουν ότι δεν στηρίζουν την τρομοκρατία και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον γαλλικό λαό. Συνελήφθη αμέσως μετά τις επιθέσεις στις οποίες πήραν μέρος δύο αδέρφια του.

Ο αδερφός του Mohamed, Salah,είναι ένας από τους πλέον καταζητούμενους ανθρώπους στον κόσμο. Εκτιμάται ότι ήταν ο οδηγός του οχήματος με το οποίο οι τρομοκράτες πήγαν στις επιθέσεις, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν είχε μεγαλύτερο ρόλο. Η τύχη του αγνοείται. Πιθανολογείται ότι μετά τις επιθέσεις πιθανολογείται ότι επέστρεψε στο Βέλγιο.

Ο έτερος αδερφός με το όνομα Ibrahim είναι ο άντρας που πυροδότησε το γιλέκο αυτοκτονίας που φορούσε στο καφέ Comptoir Voltaire, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά έναν περαστικό
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ