2015-11-20 10:42:08
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο στη Χαλκίδα πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η Εθνική μπάσκετ γυναικών, ενόψει της πρεμιέρας των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ του 2017.

Όλες οι αθλήτριες τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Κώστα Κεραμιδά και δούλεψαν σε αμυντική και επιθετική τακτική.

Πριν την έναρξη του προγράμματος, ο προπονητής και κάποιες εκ των διεθνών τέθηκαν στη διάθεση των δημοσιογράφων από τα τοπικά ΜΜΕ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr". Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε και ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο Κώστας Κεραμιδάς τόνισε πως: «Θα θέλαμε όσο γίνεται περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Οι αγώνες έχουν κάποιο βαθμό δυσκολίας, καθώς δεν έχουμε χρόνο για προετοιμασία. Κάναμε μόνο μια εβδομάδα προπόνηση. Δεν έχει τόσο σημασία ο αντίπαλος, αλλά σε τι κατάσταση θα βρεθούμε εμείς τη μέρα του αγώνα. Η Ελβετία είναι μια άγνωστη ομάδα».


Η Εβίνα Μάλτση σχολίασε πως: «Κάνουμε νέο ξεκίνημα με ένα καινούργιο στόχο. Ευελπιστούμε να έρθουν όσο γίνεται περισσότεροι φίλαθλοι και να μας στηρίξουν. Και εμείς θέλουμε να τους το ανταποδώσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Η Στέλλα Καλτσίδου επισήμανε πως: «Έχουμε μια δύσκολη αποστολή το Σάββατο, αλλά το γεγονός ότι παίζουμε εδώ, στη Χαλκίδα, είναι θετικό. Περιμένω ο κόσμος να γεμίσει αυτό το ωραίο γήπεδο».

Τέλος, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων ανέφερε πως: «Με ιδιαίτερη χαρά έχουμε υποδεχτεί την Εθνική γυναικών. Από την επιτυχία του Σαββάτου, θα εξαρτηθεί και ο αγώνας του Φεβρουαρίου. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και το γήπεδο να είναι γεμάτο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ