2015-11-21 13:56:10
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ... ΕΥΡΩΠΗ!
Το... τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος της ιστορίας του θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας του Παναθηναϊκού μέσα στη Λεωφόρο, κλείνοντας στόματα και ξεκαθαρίζοντας γιατί η διαφορά του με τα... τριτοδεύτερα είναι τόσο μεγάλη!

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:30, Novasports 1), έχοντας ως στόχο την ενδέκατη σερί νίκη τους από την έναρξη της χρονιάς και την ισοφάριση του ιστορικού ρεκόρ της ομάδας του Μάρτον Μπούκοβι της σεζόν 1966/67.

Παρά τη μεγάλη διαφορά -βαθμολογική και δυναμικότητας- που έχουν με το «τριφύλλι», οι παίκτες του Σίλβα αναγνωρίζουν πως σε ένα τέτοιο ματς μετρούν και άλλα πράγματα και θέλουν να πάρουν μία σημαντική από όλες τις απόψεις νίκη.

Μία νίκη που θα τους δώσει το 43ο πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο και θα τους αφήσει να στρέψουν την προσοχή τους στην Ευρώπη αφού είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα παίζει εκεί και μετά την... Πρωτοχρονιά! 


Ο αγώνας στο Allianz Arena με την Μπάγερν Μονάχου μπορεί να περιμένει όμως, αφού προέχει εκείνο με τους «πράσινους» και αυτό είναι κάτι που έχει τονίσει αρκετές φορές ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να μπουν και να... "τελειώσουν" τον "αιώνιο", δίνοντας ποδοσφαιρικές απαντήσεις σε όλους εκείνους που τους αμφισβητούν και κάνοντάς τους να... καταπιούν την καραμέλα που δεν λέει να λιώσει στα βουλωμένα στόματά τους.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ξέρουν πώς να κάνουν τον λαό του Θρύλου περήφανο για ακόμα μια φορά και θα το πράξουν με εμφατικό τρόπο, μέσα στο "σπίτι" του "αιώνιου" αντιπάλου τους. Άλλωστε κανείς δεν ξεχνά τι έγινε πέρσι στη Λεωφόρο και οι... "παλιοί" του Θρύλου έχουν τους λόγους τους να δώσουν απαντήσεις, ενώ οι "νέοι" θέλουν να δείξουν πως δεν σταματάνε πουθενά και σε καμιά έδρα και όνομα. Όλα αυτά έχουν πεισμώσει τους παίκτες του Θρύλου, τους έχουν πωρώσει και θέλουν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό, για να τελειώνουν οριστικά μαζί του γιατί... έχουμε και Ευρώπη! Και αφήστε τους άλλους να σκέφτονται από τώρα την πρώτη θέση στα... play offs!

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μάρκο Σίλβα δεν επιφυλάσει κάποια έκπληξη όσον αφορά την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό μέσα στη Λεωφόρο.

Την ερυθρόλευκη εστία θα υπερασπιστεί ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα και Μασουακού. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μιλιβόγεβιτς με τον Κασάμι, ενώ ο Σεμπά και ο Ντουρμάζ θα παίξουν στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, με τον Ιντέγε να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Αυλωνίτης, Καπιάσο, Φινμπόγκασον, Ερνάνι, Σαλίνο και Πάρντο, ο οποίος προέρχεται από 22 ώρες ταξίδι από τη Λατινική Αμερική για να επιστρέψει στην Αθήνα και θα μπει πιθανότατα ως αλλαγή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ