2015-11-21 14:34:11
Φωτογραφία για ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΡΠΙ... ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ!
Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας του Ντέρμπι,ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό,στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.Πιο συγκεκριμένα η Αστυνομία βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή καθώς θα καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια να αποτραπούν τα επεισόδια εντός ή εκτός γηπέδου.

Αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους,σύμφωνα με το «sport24.gr»,δηλώνουν:

«Ο νέος νόμος είναι αυστηρός και πρέπει να εφαρμοστεί στο ακέραιο. Αν πέσει έστω και μία φωτοβολίδα πιστολιού ή ένας φίλαθλος πατήσει το πόδι του στο γκαζόν του γηπέδου, ο διαιτητής νομιμοποιείται να διακόψει τον αγώνα και να κατακυρώσει το αποτέλεσμα υπέρ του φιλοξενούμενου».

Τις τελευταίες ημέρες στη Γ.Α.Δ.Α πραγματοποιήθηκαν αρκετές συσκέψεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. με εκπροσώπους των ομάδων, προκειμένου να καθοριστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τα μέτρα που θα ισχύουν ώστε η αναμέτρηση να εξελιχθεί ομαλά.


Μερικά από τα  μέτρα τάξης είναι τα κάτωθι:

Οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο θα είναι απροσπέλαστοι, καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα έχουν αποκλείσει από νωρίς τη διέλευσηΘα γίνουν προέλεγχοι για τον εντοπισμό φωτοβολίδων, βεγγαλικών και άλλων αντικειμένων περιμετρικά του σταδίου, ακόμη και στα μπαλκόνια και τις ταράτσες διπλανών πολυκατοικιών. Η αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού θα φθάσει στο γήπεδο περίπου στις 17:45Οι θύρες θα ανοίξουν στις  18:00. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και στους ελέγχους στις θύρες του γηπέδου, για τον εντοπισμό φωτοβολίδων και βεγγαλικών όπως και πανό δυσφημιστικού περιεχομένου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ