2015-11-22 08:32:07
Φωτογραφία για ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ... ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Διαβάστε τι δήλωσαν οι αθλήτριες του Θρύλου μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ

Μανωλιουδάκη: «Την αφιερώνω στον κόσμο μας»

Φιλιώ Μανωλιουδάκη: «Είναι υπέροχο το συναίσθημα να σηκώνεις μία ακόμα ευρωπαϊκή κούπα μέσα στο σπίτι σου. Ελπίζω να αξιωθώ να παίξω κι άλλους τελικούς και να σηκώσω κι άλλα τρόπαια. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια από τις δύο κούπες που πήραμε μέσα στην έδρα μας. Η Πάντοβα μπορεί να ήρθε με περίεργο τρόπο εδώ, αλλά είχε παίξει στον τελικό, οπότε είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ίσως με βάση τους αριθμούς η Σαμπαντέλ, που είχε να χάσει τρία χρόνια, να ήταν πιο δύσκολη. Την κούπα αυτή την αφιερώνω στον κόσμο μας, που για μία ακόμα φορά ήταν φανταστικός, στον άνδρα μου και στην οικογένεια μου».

Αβραμίδου: «Ο κόσμος ήταν μαγικός...δεν υπάρχει κανένας κορεσμός»

Άλκηστη Αβραμίδου: «Πέρσι ξεκίνησε η σεζόν και χάσαμε το Super Cup από τη Σαμπαντέλ, ίσως ήταν γραφτό να γίνει έτσι
. Δεν υπάρχει κανένας κορεσμός, το έχω πει ότι τα θέλουμε όλα. Τι να πω για τον κόσμο, ήταν μαγικός και αποτέλεσε για μια ακόμη φορά των όγδοο παίκτη μας. Όταν κολλήσαμε και άρχισαν να φωνάζουν, τρελαθήκαμε και εμείς, μας ώθησε στο να παίξουμε καλύτερα και να αποβάλουμε το άγχος γιατί ξεκινήσαμε μουδιασμένα. Δείξαμε τι ομάδα είμαστε και δίκαια πήραμε το Κύπελλο»

Ασημάκη: «Αυτό το όνειρο είχα, όταν ήρθα στον Ολυμπιακό»

Αλεξάνδρα Ασημάκη: «Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό αυτό το όνειρο είχα, να σηκώσω ευρωπαϊκά τρόπαια και αυτό ήταν και το όνειρο όλης της ομάδας. Είναι υπέροχο που η πραγματοποίηση αυτού του ονείρου έγινε τόσο γρήγορα. Μακάρι να ζήσουμε κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Εμείς θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να διατηρήσουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή. Την ομάδα αυτή θα την αντιμετωπίσουμε και στον όμιλο για την Ευρωλίγκα και, αν και δεν είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού, θα είναι βελτιωμένη. Εμάς ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή.

Διαμαντοπούλου: «Ο καλύτερος τρόπος να κλείσει η χρονιά»

Χρυσή Διαμαντοπούλου: «Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κλείσει η χρονιά. Στον αγώνα αυτό δείξαμε τι επιπέδου ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και πιστεύω πως όποια ομάδα κι αν είχαμε απέναντι μας θα την κερδίζαμε. Η ομάδα ανταποκρίθηκε στις δυσκολίες με τα συνεχόμενα ντέρμπι, πρώτα τη Βουλιαγμένη και τώρα αυτό. Προσωπικά έκανα το καλύτερο που μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα μου. Η θέση του τερματοφύλακα είναι μία ιδιαίτερη θέση».

Μπιανκόνι: «Ισορροπήσαμε την κατάσταση»

Ρομπέρτα Μπιανκόνι: «Στην αρχή η Πάντοβα μας δυσκόλεψε, γιατί είναι μία πολύ γρήγορη ομάδα και σε κάθε αγώνα της μπαίνει πολύ δυνατά. Στην συνέχεια, όμως, ισορροπήσαμε την κατάσταση και φέραμε το ματς στα μέτρα μας. Την Πάντοβα θα την αντιμετωπίσουμε και στον όμιλο της Ευρωλίγκας, όπου μπορεί να είναι βελτιωμένη σε σχέση με τώρα. Δεν είμαστε χαρούμενες για τον όμιλο που μας έτυχε αλλά ο στόχος μας είναι να πάρουμε την πρόκριση και γι' αυτό θα δουλέψουμε».

Ε. Πλευρίτου: «Κατακτήσαμε ό,τι υπήρχε»

Ελευθεριά Πλευρίτου: «Ο τίτλος αυτός εντάσσεται στην προηγούμενη χρονιά, η οποία ήταν ονειρεμένη και για τις υποδομές και για εμάς. Κατακτήσαμε ό,τι υπήρχε στο γυναικείο πόλο, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να παραμείνουμε στην κορυφή, πράγμα που είναι το πιο δύσκολο. Μπορεί να τα έχουμε σαρώσει όλα, αλλά οι σωστές αθλήτριες κοιτάνε πάντα το μέλλον και ελπίζω με πολύ δουλειά και μυαλό στα παιχνίδια να κατακτήσουμε και τους φετινούς στόχους. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ, τους ευχαριστούμε. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο και κόσμο γνωστό σε εμάς. Μας βοήθησε να ξεμπλοκάρουμε στο παιχνίδι».

Έμολο: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο γεμάτο κολυμβητήριο»

Τζούλια Έμολο: «Ξεκινήσαμε τη χρονιά πολύ καλά και δυνατά. Δεν έχω ξαναδεί τόσο γεμάτο κολυμβητήριο ζωντανά μόνο από την τηλεόραση. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ με την ομάδα μου. Δουλέψαμε σκληρά και ετοιμαστήκαμε σωστά για αυτό το παιχνίδι»

Μ. Πλευρίτου: «Καλή αρχή...ιδανικό φινάλε»

Μαργαρίτα Πλευρίτου: «Κάναμε μια πάρα πολύ καλή αρχή η οποία είναι ένα ιδανικό φινάλε σε όσα κατακτήσαμε την προηγούμενη χρονιά. Αυτός ο τίτλος μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια διατήρησης των κεκτημένων».

Τετζαλίδου: «Μεγάλη επιτυχία»

Εύη Τετζαλίδου: «Είναι μια ακόμα μεγάλη επιτυχία που εντάσσεται στην προηγούμενη χρονιά. Τώρα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για να παραμείνουμε στην κορυφή. Σήμερα ξεκινήσαμε λίγο νωθρά αλλά βγάλαμε στη συνέχεια αυτό που δείχνει πάντα ο Ολυμπιακός, την ψυχή και το πάθος και καταφέραμε να φέρουμε τη νίκη».

Νιαρχάκου: «Το προσπαθούσαμε καιρό»

Βίρνα Νιαρχάκου: «Είναι κάτι που προσπαθούμε καιρό, να έχουμε όλες αυτές τις επιτυχίες. Ξεκινήσαμε όπως πάντα με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που θα το κατατάξουμε στην περσινή χρονιά αλλά μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».

Ελευθεριάδου: «Ήταν κάτι τρομερό»

Νικόλ Ελευθεριάδου: «Για μένα ήταν κάτι τελείως πρωτόγνωρο. Παρακολουθούσα τους τελικούς του Ολυμπιακού από την τηλεόραση. Ήταν κάτι τρομερό που το έζησα και εγώ από κοντά και εύχομαι να συνεχίσουν να έρχονται οι τίτλοι»

Σώρα: «Να....πολλαπλασιάζουμε τους τίτλους»

Μαρία Σώρα: «Στην ουσία αυτό το τρόπαιο ήταν κάτι που είχαμε...αφήσει από την προηγούμενη χρονιά. Πιστεύω ότι είναι ο πρώτος σημαντικός τίτλος με τον οποίο ξεκινάει η σεζόν. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε την ίδια πετυχημένη πορεία. Ήταν μια πολύ καλή αρχή και θέλουμε η χρονιά να κυλήσει έτσι και να πολλαπλασιάζουμε τους τίτλους»

Σταματοπούλου: «Ευτυχισμένες...»

Ιωάννα Σταματοπούλου: «Αυτή τη στιγμή είμαστε ευτυχισμένες. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την θερμή συμπαράσταση και ελπίζουμε να ζήσουμε ανάλογες στιγμές»

Λογοθέτη: «Ευχαριστούμε τον κόσμο»

Σήλια Λογοθέτη: «Είμαστε πολύ χαρούμενες με την κατάκτηση του Super Cup. Αποδείξαμε ότι το πρωτάθλημα Ελλάδας και το Κύπελλο Ευρώπης δεν ήρθαν τυχαία και ότι το αξίζαμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών και μας ενίσχυσε στην προσπάθεια κατάκτησης ενός ακόμα τροπαίου».

Β. Πλευρίτου: «Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Βάσω Πλευρίτου: «Αρχικά είμαστε πολύ χαρούμενες καταφέραμε και φτάσαμε στον πρώτο στόχο μας ο οποίος ήταν να κατακτήσουμε το Super Cup. Δείξαμε για μια ακόμα φορά ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Είναι μια πάρα πολύ καλή αρχή και ελπίζουμε να κατακτήσουμε και τα άλλα δυο τρόπαια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ