2015-11-22 14:07:07
Φωτογραφία για Μήνυμα Σπαρτινού προς Πελετίδη: Μην κάνεις κι εσύ ζημιά στην πόλη
Μήνυμα προς τη δημοτική αρχή της Πάτρας να αποδεχθεί το σχέδιο Δρίτσα για το θαλάσσιο μέτωπο στέλνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Σπαρτινός Μιλώντας στην "Π" της Κυριακής, σε απάντηση ερωτήματος του Π. Σακελλαρόπουλου, λέει:

"Θα ήταν μεγάλο λάθος να εγκλωβιστεί η πόλη της Πάτρας σε ένα μονόδρομο κομματικών ή και ιδεοληπτικών επιλογών. Η Κυβέρνηση, όπως αποδείξαμε ήδη με τον διάλογο και την πρόταση που κατέθεσε για διαβούλευση με τους φορείς ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Δρίτσας, είναι ανοιχτή και στη σχετική συζήτηση αλλά και σε άλλες προτάσεις. Δυστυχώς, στην Πάτρα τα προβλήματα είναι πολλά και πλέον έχουν χρονίσει. Οι υπεύθυνοι είναι γνωστοί στην κοινωνία. Ας μην προστεθούν κι άλλοι είναι το μήνυμα που στέλνω σε αυτούς που σήμερα έχουν την τύχη της πόλης στα χέρια τους…"

Από την απάντηση του αχαιού βουλευτή προκύπτει ότι η πρόταση Δρίτσα είναι σε ισχύ. Σύμφωνα με αυτήν, ο έλεγχος του θαλασσίου μετώπου έχει περιέλθει- μετά το διάστημα της προσωρινής παραχώρησης, η οποία πλέον δεν αναγνωρίζεται- στον Οργανισμό Λιμένα. Η αξιοποίηση των εκτάσεων που δεν έχουν λιμενικό χαρακτήρα θα γίνεται μέσω ΟΛΠΑ, με βάση προτάσεις του Δήμου Πατρέων.

Ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης και άλλες αυτοδιοικητικές δυνάμεις δεν έχουν αποδεχθεί το σχέδιο αυτό και ο διάλογος έχει σταματήσει. Μάλλον, δεν ξεκίνησε καθόλου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ