2015-11-23 09:39:08
Φωτογραφία για Οι Γαλλοι γέμισαν το twitter γάτες [photos]
H παραπάνω φωτογραφία είναι τραβηγμένη λίγη ώρα πριν στις Βρυξέλλες όπου... μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη. 

Ωστόσο δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει, ενώ νωρίτερα η αστυνομία ζήτησε από τους πολίτες να μην δίνουν πληροφορίες για τις κινήσεις των δυνάμεων στο κέντρο και να μην φωτογραφίζουν τα σημεία διεξαγωγής των επιχειρήσεων. Το αίτημα αυτό προκύπτει από το γεγονός πως οι τρομοκράτες θα μπορούσαν ενδεχομένως να παρακολουθούν τα social media και να χρησιμοποιούν πληροφορίες που δημοσιεύονται από χρήστες. Απόψε, χιλιάδες Βέλγοι βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους για δεύτερη νύχτα μετά το αυξημένο επίπεδο συναγερμού που έχει κυριολεκτικά σφραγίσει την πόλη. Ήδη εδώ και λίγη ώρα, συμβαίνει κάτι απίστευτο στο Twitter. 

Oι χρήστες που θέλουν να προκαλέσουν μπέρδεμα και να αποτρέψουν τη διασπορά πληροφοριών για τις αστυνομικές κινήσεις στο δημοφιλές χάσταγκ #BrusselsLockdown, έχουν γεμίσει το Twitter με φωτογραφίες από τις γάτες τους, ή άλλα meme με τα χαριτωμένα αιλουροειδή. Όσοι δεν έχουν γάτα βάζουν το σκύλο τους ή όποιο κατοικίδιο έχουν. Στο "παιχνίδι" όσο περνά η ώρα μπαίνουν και χρήστες από άλλες χώρες. Απόψε το Twitter έχει γεμίσει γάτες! 
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ