2015-11-23 16:52:07
Φωτογραφία για Ρουκέτες Τριανταφυλλόπουλου κατά Παπαμιμίκου: Βοήθησε συγκεκριμένο υποψήφιο στην Αχαϊα, φίλο της Σαββαϊδου - Να παραιτηθεί το παιδάκι
"Ζητούμε συγγνώμη από τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας. Οι... ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Πρέπει άμεσα να παραιτηθεί αυτό το παιδάκι ο Παπαμιμίκος, ο οποίος έχει προβεί σε σημεία και τέρατα κατά τη διάρκεια της θητείας του και στην Αχαϊα", δήλωσε στο PatrasTimes.gr ο πολιτευτής Αχαϊας, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

"Όχι άλλος προσωρινός Πρόεδρος στο κόμμα, καθότι ο σημερινός, ούτε σχέση κι εμπλοκή στη λειτουργία της ΚΕΦΕ μπορούσε να έχει καταστατικά - και δεν είχε - οπότε ουδεμία ευθύνη φέρει για το φιάσκο", προσέθεσε.

Ωστόσο, έκπληξη προκάλεσε η αποκάλυψη για βοήθεια του γραμματέα του κόμματος σε υποψήφιο βουλευτή Αχαϊας, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο έχει και σχέσεις με την πρώην Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνα Σαββαϊδου.

«Ο κ. Παπαμιμίκος, μεταξύ άλλων, παραμονές εκλογών έπαιρνε τηλέφωνα στην Πάτρα υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου, τα χνάρια του οποίου φτάνουν ως την αυλή της κ. Σαββαϊδου», τόνισε χαρακτηριστικά ο πολιτευτής της ΝΔ.

«Χθες, στη Νέα Δημοκρατία, φάνηκε η στελεχιακή αδυναμία και ένδεια της παράταξης, που δεν οδήγησε μόνο στην αναβολή εκλογής νέου Αρχηγού από την κοινωνία, αλλά αποκαλύφθηκε δυσάρεστα, η ύπαρξη μη σοβαρών προσώπων στην κορυφή του κόμματος αλλά εν μέρει και στην οργανωτική της δομή», προσέθεσε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το δεκάλογο της....πίτσας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το δεκάλογο της....πίτσας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ