2015-11-24 21:19:10
Φωτογραφία για Πήρε LSD θόλωσε και μαχαίρωσε τον φίλο του σκοτώνοντας τον [photos]
Φρικτός ήταν ο θάνατος ενός 20χρονου από την Βρετανία, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον κολλητό του φίλου, που είχε πάρει LSD Όλα συνέβησαν το βράδυ της 27ης Ιουλίου, ο Σαμ Ντόνλει και ο Λίαμ Μίλερ ήταν στο σπίτι του του πρώτου. Αποφάσισαν να κάνουν χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα LSD. Όταν είδαν ότι δεν τους «έπιασε» πήραν μεγαλύτερη δόση.

Λίγη ώρα αργότερα ο Λίαμ έστειλε σε ένα φίλο του στο Facebook μήνυμα: «Ο φίλος μου είναι κακός. Τι να κάνω;».Αυτά έμελλε να είναι και τα τελευταία του λόγια Το θύμα

Εκείνος του απάντησε ότι πρέπει να υπενθυμίσει στο φίλο του πως έχει πάρει LSD και να περιμένει να περάσει η επίδραση του. Ο νεαρός δεν κατάφερε να το διαβάσει ποτέ…

Ο Σαμ είχε τρελαθεί… Άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και άρχισε να τον μαχαιρώνει! Εκείνος έτρεξε να φύγει από το διαμέρισμα για να γλιτώσει από τη μανία του φίλου του. Βγήκε στους δρόμους ουρλιάζοντας για βοήθεια!


Ο δράστης

Ο φίλος του από πίσω τον κυνηγούσε με το μαχαίρι μέσα στα αίματα. Ένας περαστικός προσπάθησε να τον βοηθήσει… ούτε αυτός κατάφερε να γλιτώσει από τη μανία του «φτιαγμένου» δράστη. Άρχισε να μαχαιρώνει και τους δύο.

Οι γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά τρόμου και βγήκαν έξω να βοηθήσουν. Με χίλια ζόρια τράβηξαν τους δύο τραυματίες και κλείδωσαν τον δράστη μέσα στο σπίτι του. Κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες με χίλια ζόρια κατάφεραν να τον συλλάβουν ενώ εκείνος όσο ήταν κλεισμένος στο διαμέρισμα του μαχαίρωνε τον εαυτό του.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα ο άτυχος φίλος του δράστη άφησε την τελευταία του πνοή έχοντας σε όλο του σώμα… συνολικά 32 μαχαιριές.

Ο νεαρός υποστήριξε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει αλλά λόγω των ναρκωτικών τον έβλεπε σαν ένα κρανίο και μόνο έτσι πίστευε ότι θα τον επανέφερε στον πραγματικό κόσμο.

Το θύμα

Την Δευτέρα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών και 8 μηνών μετά την ομολογία του για ανθρωποκτονία, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε ποινή 32 μηνών για τον τραυματισμό του 60χρονου περαστικού.

«Είναι αδύνατο να βρούμε τις λέξεις για να περιγράψουμε πώς αισθανόμαστε για τον θάνατο του Liam. Είναι το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε το πρωί και το τελευταίο τη νύχτα», σημείωσε σε ανακοίνωση η οικογένεια του νεαρού θύματος.

Ο δράστης
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ