2015-11-25 08:39:09
Φωτογραφία για Δεν υπάρχουν καθηγητές και θα χάσουμε το εξάμηνο
Αγαπητό Tromaktiko,

Επικοινωνώ μαζί σου εκ' μέρους των... μαθητών του ΙΕΚ τουριστικών επαγγελμάτων Αναβύσσου. Δεν ξέρω αν έχει πέσει στην αντίληψη σας αλλά η σχόλη μας παραμένει κλειστή λόγω έλλειψης καθηγητών. Σε συζήτηση της επιτροπής μας (της οποίας ηγήθηκα εγώ) με το υπουργείου Τουρισμού ,το οποίο είναι και το αρμόδιο για την λειτουργία της σχολής μας , μάθαμε ότι παρόλο που έχουν δημιουργήσει την προκήρυξη για την πρόσληψη καθηγητών, εκκρεμεί η τύπωση της από το εθνικό τυπογραφείο και η δημοσίευση της.

Αντιμετωπίζουμε πολύ μεγάλη χρονική πίεση καθώς ενημερωθήκαμε άπο καθηγητή της σχολής ότι σε περίπτωση που δεν έχουμε ανοίξει μέχρι τις 7 του Δεκέμβρη τότε το τρέχον εξάμηνο ΧΑΝΕΤΑΙ. Πέραν αυτού κάθε μέρα καθυστέρησης είναι καταστροφική καθώς το αντικείμενο της σχολής απαιτεί η πρακτική μας να ξεκινήσει μέσα σε συγκεκριμένη περίοδο (καθώς πρέπει να πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχεία με συγκεκριμενες προϋποθέσεις και όρους).


Εμείς αναμένουμε μέσα στην βδομάδα ενημέρωση απο το υπουργείο τουρισμού αλλά σε περίπτωση που δεν μας ενημερώσουν για έναρξη των μαθημάτων άμεσα τότε θα πραγματοποιηθεί μαθητικη κινητοποίηση και διαμαρτυρία έξω απο το Υπουργείο Τουρισμού καθώς και νέα προσπάθεια διαπραγματεύσεων απο την επιτροπή μας.

Να σημειώσω ότι η ίδια κατάσταση επικρατεί και σε άλλα δημόσια ΙΕΚ.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ