2015-11-25 14:14:12
Φωτογραφία για ΧΑΝΤΕΡ : ΕΝΑΣ ΠΕΦΤΕΙ... ΔΥΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ!
Αυτό που ζει φέτος σίγουρα είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον ίδιο και αν η περσινή χρονιά ήταν απαιτητική λόγω της κακής κατάστασης του Ντάνστον, τότε αυτή που διανύουμε είναι γεμάτη... εμπόδια. Ο Οθέλο Χάντερ, περί ου ο λόγος, έπειτα από δύο σερί τραυματισμούς επέστρεψε και δείχνει πιο διψασμένος για μπάσκετ από ποτέ. Ειδικά από τη στιγμή που ο Πάτρικ Γιανγκ ήρθε φάτσα με την ατυχία παθαίνοντας ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με την Εφές στην Πόλη.

Ο Χάντερ μίλησε στον "Γαύρο" και μοιραία η πρώτη ερώτηση που του έγινε ήταν για τον φίλο του Πάτρικ.

Ο Οθέλο έχασε για λίγο το χαμόγελό του αρχικά και τόνισε για τον Γιανγκ και την παρουσία όλων πλέον στον Θρύλο: «Εννοείται πως παίζω και για τον Πάτρικ. Ένας σημαντικός παίκτης μας τραυματίστηκε και δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνει εκτός. Οπότε πρέπει πια εγώ και ο Νίκο (Μιλουτίνοφ) να καλύψουμε το κενό του. Να βγούμε μπροστά και να παίξουμε λίγο περισσότερο. Ο Αγραβάνης να ανέβει λίγο στο πέντε και όλοι μας να είμαστε έτοιμοι για αυτό το πρόβλημα. Δεν παίζω όμως μόνο εγώ για αυτόν. Όλοι παίζουμε και για τους τραυματίες. Δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε από το να του ευχηθούμε να επιστρέψει όσο γίνεται πιο σύντομα και να συνεχίσει τη ζωή του».


Πιέστηκε λίγο παραπάνω, αφού στην Κροατία δεν ήταν μόνο ο Γιανγκ που έλειπε. Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης είχαν μείνει στην Αθήνα για αποθεραπεία, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι ξεκίνησε το ματς με την Τσεντεβίτα με πόνους στον αχίλλειο. Στην ερώτηση λοιπόν για το πόσο δύσκολη ήταν η αντίδραση σε αυτά τα προβλήματα, ο Χάντερ ήταν απολαυστικός. «Δεν είναι τόσο δύσκολο να παίζεις χωρίς τους καλύτερους παίκτες» είπε αρχικά ο Χάντερ, για να εισπράξει έναν μορφασμό απορίας και να συνεχίσει αμέσως:

«Τι εννοώ; Είμαστε επαγγελματίες και γνωρίζουμε καλά πως αν ένας έχει πέσει, δύο πρέπει να βγουν μπροστά. Αν δύο πέσουν, τέσσερις πρέπει να βγουν μπροστά. Οπότε η ομάδα μας είναι πολύ καλή και όλα τα παιδιά εδώ είναι διατεθειμένα να θυσιαστούν για το καλό του Ολυμπιακού. Αυτό το στοιχείο είναι που μας κάνει και καλή ομάδα».

«ΚΛΕΙΔΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΠΟΡΑΛ; ΤΑ ΠΑΝΤΑ!»

Αγωνιστικά είναι ένας «τίμιος» παίκτης. Δεν θα ψαχτεί για κάτι εξεζητημένο στο παρκέ. Θα δώσει αυτό που έχει με περίσσια χαρά και θα… ματώσει για την ερυθρόλευκη φανέλα. Παίκτης τον οποίο λατρεύει ο κάθε προπονητής, αφού δεν σταματάει να δουλεύει και να εξελίσσεται. Απορία πολλών είναι πώς αντιδρούν οι ίδιοι παίκτες όταν ζουν νίκες όπως στην Κροατία, αλλά και πώς όταν έρχεται ένα ματς σαν το αυριανό με τη φορμαρισμένη Λαμποράλ.

«Προσπαθούμε πριν από κάθε παιχνίδι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι» τόνισε ο Χάντερ, για να εξηγήσει στη συνέχεια:

«Στα προηγούμενα ματς πολλά παιδιά από εμάς δεν ήταν καλά και δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να είναι πίσω στα επόμενα παιχνίδια ή θα είναι στο 100% τους για αυτά. Όπως και να ’χει, αυτό μας αναγκάζει να βγούμε μπροστά και να γίνουμε όλοι μια γροθιά. Να παίξουμε πιο δυνατά. Η Λαμποράλ, φίλε, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και μας κέρδισε στο δικό της γήπεδο. Από την πλευρά μας, εμείς οφείλουμε να είμαστε πνευματικά έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι αύριο».

Και αφού η συζήτηση έφτασε εκεί, δηλαδή στο ματς με τους Βάσκους, δεν γινόταν να μην ρωτηθεί και για αυτό το παιχνίδι, καθώς και το τι θα το κρίνει. Ο Αμερικανός σέντερ υποστήριξε: «Τα πάντα θα είναι το κλειδί για αυτό το ματς, ξεκινώντας από τις επαφές. Εμείς πρέπει να μην μπούμε αποσυντονισμένοι. Να έχουμε το μυαλό μας στο ματς, να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και να μας νοιάζει μόνο η νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ