2015-11-28 22:43:06
Φωτογραφία για Γιατί το λεωφορείο χωρίς οδηγό ξέφυγε από την πορεία του; Το ΠΕΙΡΑΜΑ μπροστά στην κάμερα για το πόσο ασφαλές είναι! [video]
Το trikalaola.gr πραγματοποίησε χθες ρεπορτάζ, για το θέμα που δημιουργήθηκε με το λεωφορείο χωρίς οδηγό, όταν την περασμένη Πέμπτη είχε παρεκκλίνει για λίγο της πορείας του, καβάλησε το κράσπεδο (που όπως φαίνεται στις φωτογραφίες σε εκείνο το σημείο είναι καθισμένο) και σταμάτησε σε μικρή απόσταση, μπροστά από περίπτερο.

Στην αρχή ζητήσαμε από τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου που ήταν μέσα εκείνη την ώρα, να μας μιλήσει τι ακριβώς έγινε.

Μας ανέφερε το εξής: «Όπως καθόμουν μέσα στο περίπτερό μου, είδα ξαφνικά το λεωφορείο να έρχεται προς μέρος μου. Στιγμιαία φοβήθηκα, αλλά το λεωφορείο σταμάτησε πριν προσκρούσει πάνω στο περίπτερο και αυτό ήταν όλο».

Τον ρωτήσαμε αν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο μπροστά από το λεωφορείο, ή άνθρωπος, ή άλλο εμπόδιο, αλλά μας απάντησε πως εκείνη την ώρα ο λεωφορειόδρομος ήταν καθαρός.

Αμέσως μετά μεταβήκαμε στο σταθμό των λεωφορείων χωρίς οδηγό, στον Άγιο Κωνσταντίνο και συναντήσαμε τον ίδιο τον χειριστή που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο λεωφορείο και ήταν αυτός που επανέφερε με τηλεχειρισμό το λεωφορείο και πάλι στον λεωφορειόδρομο μετά το συμβάν.


Μας ανέφερε πως, «απλά το λεωφορείο παρέκλινε της πορείας του, χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση δικιά του και αυτό έγινε αυτόματα. Ήμουν σίγουρος, μας τόνισε, πως δεν θα είχε προσκρούσει πάνω στο περίπτερο και θα σταματούσε πριν από αυτό».

Στην κάμερα του trikalaola.gr μίλησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του δήμου Τρικκαίων κ. Γιάννης Κωτούλας και μας αναφέρει λεπτομέρειες για την ασφάλεια του λεωφορείου, πραγματοποιώντας μάλιστα πείραμα μπροστά στην κάμερα του trikalaola.gr

Όσον αφορά το συμβάν, μας ανέφερε χαρακτηριστικά πως αντιθέτως χάρηκαν όλοι όσοι εμπλέκονται με το εγχείρημα, γιατί αποδείχθηκε το πόσο ασφαλές είναι. Τα δεδομένα στάλθηκαν αμέσως στην εταιρία, τα οποία και θα αναλυθούν. Πιθανολογείται πως προς στιγμή το λεωφορείο χωρίς οδηγό έχασε το σήμα του.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ