2015-11-30 22:58:10
Φωτογραφία για ΕΒΑΛΕ... ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Η ΚΑΛΛΟΝΗ *VIDEO HIGHLIGHTS*
Στην επιστροφή στην ενδεκάδα, ο Αθανασιάδης με ασίστ των Μακ και Ροντρίγκες έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ που έφυγε με το τρίποντο απ’ την έδρα της Καλλονής, 3-1. Το τρίτο γκολ ο Μυστακίδης

Μετά από τρεις σερί αποτυχημένες προσπάθειες, ο ΠΑΟΚ χάρη σε δύο γκολ του αρχηγού του έφυγε με τη νίκη από την Λέσβο και την έδρα της μαχητικότατης Καλλονής.

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο. Οι Θεσσαλονικείς μπήκαν δυνατά, πρέσαραν και βρήκαν νωρίς δίχτυα με τον Αθανασιάδη μόλις στο 7ο λεπτό. Από το 30’ και μετά, πήρε τα ηνία η ομάδα της Λέσβου, που βρήκε απάντηση σε καθοριστικό σημείο (41’), χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μανούσου, έπειτα από παράβαση του Σκόνδρα.

Η προβληματική εικόνα συνεχίστηκε για τον ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου. Η είσοδος των Μυστακίδη και Γκολάσα βοήθησε την ομάδα του Τούντορ, που πήρε ανάσες στην άμυνα και χάρη στην ατομική ενέργεια του Μακ έφτασε και στο δεύτερο γκολ, ξανά με τον Αθανασιάδη (76’). Η χαριστική βολή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90’ από τον Μυστακίδη. Με δέκα ολοκλήρωσε το ματς η Καλλονή, λόγω αποβολής του Κεϊτά στις καθυστερήσεις.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές ης αναμέτρησης από την κάμερα της Nova ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ