2015-12-01 07:33:06
Φωτογραφία για Με ειδική αποστολή είδη πρώτης ανάγκης μεταφέρονται από το Μαρούσι στο κέντρο πρώτης υποδοχής προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου
Μεγάλες ποσότητες από τρόφιμα μακράς διαρκείας, χυμούς, εμφιαλωμένα νερά... αλλά και είδη ένδυσης και υπόδησης συσκευασμένα, είναι έτοιμα να μεταφερθούν από το Μαρούσι με ειδική αποστολή στο κέντρο πρώτης υποδοχής προσφύγων στη Μόρια της Λέσβου.

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τις μεγάλες ανάγκες των προσφύγων των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών διαθέτει μέρος από τα είδη που συγκεντρώθηκαν στο φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλοθοσφαιριστών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής, με την ευγενική προσφορά των χορηγών του αγώνα και των φιλάθλων.

Τη διαδικασία της φόρτωσης των ειδών επίβλεψε προσωπικά ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια ενίσχυσης των παραμεθορίων νησιωτικών περιοχών που δοκιμάζονται έντονα από το μεταναστευτικό ρεύμα, υποσχόμενος ότι η κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη δεν σταματά εδώ, αλλά θα συνεχισθεί με την ανάληψη νέων πρωτοβουλιών. Παρούσα στην διαδικασία ήταν και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.

Το φορτηγό με τα συσκευασμένα είδη πρώτης ανάγκης θα αναχωρήσει άμεσα από το λιμάνι του Πειραιά για τη Λέσβο και θα το συνοδεύσουν εκπρόσωποι του Δήμου Αμαρουσίου και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Β.Α. Αττικής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ