2015-12-01 21:48:05
Φωτογραφία για Ο Κορινθίου προκάλεσε και πάλι αντιδράσεις [photo]
Πριν από λίγες μέρες είχε γίνει θέμα συζήτησης το look της Μαρίας Κορινθίου. Για την... ακρίβεια στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, μία fashion blogger είχε πει πως η ηθοποιός οφείλει να κρύβει τα πόδια της επειδή δεν είναι τόσο αδύνατα. Αυτή η άποψη ξεσήκωσε αντιδράσεις και φυσικά εμείς υποστηρίζουμε ότι κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι θέλει αρκεί να νιώθει άνετα με το σώμα της.

Χθες λοιπόν στο Παλλάς πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «Ουζερί Τσιτσάνης» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο ηθοποιός έφτασε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, ενώ και οι δύο ήταν ντυμένοι με πολύ επίσημα σύνολα και φυσικά τα βλέμματα τράβηξε η Μαρία που για ακόμα μία φορά ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Μια χρυσή τουαλέταMatis Fashion, που θύμιζε κάτι από old Hollywood με βαθύ ντεκολτέ και flowy γραμμή που κολάκευε ιδιαίτερα τη χυμώδη σιλουέτα της, ήταν η χθεσινή της επιλογή η οποία όπως σας είπαμε δεν πέρασε απαρατήρητη
. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε με ένα κομψό updo στα μαλλιά και έντονο μακιγιάζ που τόνιζε τα χείλη και τα μάτια της, αλλά πάλι προκάλεσε σχόλια με το outfit της. Πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, κάποιοι σχολίασαν ότι ίσως η εμφάνιση του ζευγαριού ήταν υπερβολική και ήταν μάλλον κατάλληλη για τα βραβεία Όσκαρ και όχι για πρεμιέρα στο Παλλάς. Εμείς επιμένουμε ότι η ηθοποιός ήταν κούκλα και μπορεί να φοράει οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφη.

Μιας και τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, σίγουρα θα έχετε αρχίσει να σκέφτεστε τι να φορέσετε σε όλες τις πιο εορταστικές σας υποχρεώσεις. Τα metallics είναι και φέτος τάση, και το χρυσό είναι μία από τις αγαπημένες επιλογές όλων. Αν θέλετε λοιπόν και εσείς να φορέσετε χρυσό στις φετινές γιορτές, τότε η εκδοχή της Μαρίας Κορινθίου είναι ιδανική, μιας και το χρυσό που επέλεξε δεν είναι ούτε πολύ «κίτρινο» ούτε πιο λαμπερό απ’ ότι πρέπει. Έτσι θα κάνει εντύπωση χωρίς όμως να είναι κραυγαλέο, ενώ αν το ολοκληρώσετε με ένα σκούρο κραγιόν, θα κλέψετε σίγουρα τις εντυπώσεις.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ