2015-12-02 12:00:25
Φωτογραφία για ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ!
Ο Σον Τζέιμς αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον Πάτρικ Γιάνγκ στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός σέντερ είναι οριστικά ο... εκλεκτός και απομένουν οι υπογραφές για να πάρει το αεροπλάνο και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα χέρια του έχει το συμβόλαιο του Ολυμπιακού ο Αμερικάνος, παρόλο που ο ίδιος διέψευσε χθες τα σενάρια για τους ερυθρόλευκους.

Το μόνο που απομένει για τη συμφωνία των δυο πλευρών είναι να υπογράψει ο παίκτης, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα μετά το παιχνίδι της Μπιλμπάο και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό έως το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θα καταβάλει κάτι παραπάνω από τα 20.000 ευρώ που προβλέπει το buy out του παίκτη (για ομάδες Ευρωλίγκας) κι αυτό προκειμένου να τον κάνει δικό του από τώρα και να μην περιμένει το τέλος της πρώτης φάσης του Eurocup.

Ο 32χρονος άσος (2,08μ.) φέτος πετυχαίνει 9,5 πόντους, μαζεύει 6 ριμπάουντ και μοιράζει 2,5 τάπες ανά ματς. Είναι ευέλικτος, καλός αμυντικός και ικανός στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη. Αξίζει να σημειωθεί πως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από τη φάση του Top-16.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ