2015-12-03 20:00:20
Φωτογραφία για «ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ... ΨΗΣΤΗΡΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΣΕΪ»
Προσπάθεια να... «ψήσει» τον Τζόι Ντόρσεϊ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό έκανε ο Βασίλης Σπανούλης σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ. Η… δεύτερη σκέψη σταμάτησε τον Αμερικανό που ήθελε να φύγει από τη Γαλατά.

Το τι συζητήθηκε μεταξύ Σπανούλη και Ντόρσεϊ στη συνάντησή τους στην Αθήνα, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Γαλατά με την ΑΕΚ, αποκάλυψε ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, ο οποίος ανάφερε πως ο αρχηγός του Ολυμπαικού έκανε... προσπάθεια να πείσει τον Αμερικανό να επιστρέψει στο Λιμάνι, ως αντικαταστάτης του Πάτρικ Γιανγκ, ωστόσο εκείνος στο τέλος το... σκέφτηκε ξανά και αποφάσισε να παραμείνει στην Γαλατά.

Στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Τζόι Ντόρσεϊ δεν ήταν ικανοποιημένος από την παρουσία του στην Τουρκική ομάδα, ενώ μάλιστα δεν διατηρούσε και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή της, Εργκίν Αταμάν. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές κοντά στην ομάδα: «ο Ντόρσεϊ ήταν σχεδόν εκτός ομάδας, αλλά στα τελευταία παιχνίδια τα πηγαίνει πολύ καλά και είναι φουλ επικεντρωμένος».


Μάλιστα, ο Αμερικανός τα... «είχε» και με τον Τύπο της Τουρκίας που τον χαρακτήρισε «υπέρβαρο» και «τεμπέλη», όμως μετά από πολλή σκέψη έκρινε πως θα ήταν αντιεπαγγελματικό και άσχημο για τους οπαδούς να φύγει από την Γαλατά και έτσι αποφάσισε να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν.

* Η αλήθεια βέβαια είναι κάπως... διαφορετική. Ο Τζόι Ντόρσεϊ προτάθηκε στον Ολυμπιακό, ο ίδιος ήθελε πολύ να γυρίσει γιατί δεν έχει καλές σχέσεις με τον Αταμάν στην Γαλατά, έκανε το... άνοιγμά του με τη συνέντευξη που παραχώρησε (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ), αλλά ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρθηκε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ