2015-12-03 20:31:05
Φωτογραφία για Ο Δήμαρχος Πατρέων συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ.
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης δέχθηκε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο Δημαρχείο τον νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. Νίκο Κοντοέ. Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα του κ. Κοντοέ, για συνάντησή του με τον Δήμαρχο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Πατρέων ανέφερε ότι η Δημοτική Αρχή σταθερά προωθεί την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που απαιτεί την άμεση και οριστική παραχώρηση της παραλιακής ζώνης στο λαό της Πάτρας και την χρηματοδότηση των παρεμβάσεων από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ταυτόχρονα επανέλαβε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με πολύ μεγάλη πλειοψηφία απέρριψε στο σύνολό του το σχέδιο του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για προγραμματική συνεργασία Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. με τον Δήμο Πατρέων. Δεν μπορεί αυτό το σχέδιο –τόνισε ο Δήμαρχος- να αποτελέσει βάση οποιασδήποτε συζήτησης γιατί είναι απαράδεκτο και βλαπτικό για την πόλη.

Παράλληλα έθεσε εκ νέου τα ζητήματα για την μεταφορά των υπηρεσιών που σήμερα στεγάζονται στους χώρους της λιμενικής ζώνης στο νέο λιμάνι και την λειτουργία του νέου πάρκινγκ." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ