2015-12-03 20:54:06
Φωτογραφία για ΑΡΟΓΙΟ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Ο Κάρλος Αρόγιο μιλώντας στο "gazzetta.gr", συγκρίνει τον Βασίλη Σπανούλη με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και το ΣΕΦ με ΟΑΚΑ, ενώ σχολιάζει την κληρονομιά του Κόμπι Μπράϊαντ.

Μεταξύ άλλων είπε:

Εβρισκόμενος στην 5η σου χρονιά στην Ευρώπη, έχεις αντιμετωπίσει τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Ποια ομάδα σου έχει βάλει τα μεγαλύτερα προβλήματα και ποιος εκ των Διαμαντίδη και Σπανούλη - τους οποίους έχεις αντιμετωπίσει και με την Εθνική Πουέρτο-Ρίκο - είναι δυσκολότερος αντίπαλος;

«Είτε έρχεσαι στην Ελλάδα να παίξεις με τον Παναθηναϊκό, είτε για να αντιμετωπίσεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι θα περάσεις μία δύσκολη νύχτα. Μιλάμε για δύο πολύ μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ, που συν τοις άλλοις, έχουν τρομερούς φιλάθλους! Το πάθος που βγάζουν στην διάρκεια του αγώνα, η υποστήριξη στην ομάδα τους και ο τρόπος με τον οποίο συμμετέχουν στο παιχνίδι, δίνουν μεγάλη ώθηση στην γηπεδούχο ομάδα και πολλές φορές συμβαίνει να κερδίζει χωρίς να παίζει καλά! Γι' αυτό και πάντα είναι δύσκολα να παίζεις σ' αυτά τα δύο γήπεδα... Επομένως, θα έλεγα ότι τρέφω μεγάλο σεβασμό και στους δύο οργανισμούς και δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια έδρα είναι πιο δύσκολη...»


Σε ατομικό επίπεδο; Διαμαντίδης ή Σπανούλης; Ξέρεις στην Ελλάδα είναι πολύ της μόδας αυτό το ερώτημα «Κοίτα αυτό είναι λίγο περίπλοκο, υπό την έννοια ότι ο πρώτος είναι πιο δύσκολος στην προσωπική μονομαχία και ο δεύτερος πολύ πιο επικίνδυνος για την ομαδική άμυνα! Όλοι ξέρουμε πόσο σπουδαίος αμυντικός είναι ο Διαμαντίδης και πόσα πολλά αμυντικά κατορθώματα έχει πετύχει στην καριέρα του, οπότε το να αναλαμβάνει το μαρκάρισμά μου ήταν πάντα εφιάλτης. Είναι ψηλός με μακριά χέρια, έχει υπομονή, σπάνια αίσθηση του χώρου, διαβάζει πολύ καλά τις φάσεις και δεν είναι εύκολο να τον αποφύγεις. Ο Σπανούλης είναι διαρκής απειλή στην επίθεση, είναι εκπληκτικός δημιουργός για τον εαυτό του, αξιοποιεί εξίσου καλά τους συμπαίκτες του και ξέρει να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Θα έλεγα ότι ο συνδυασμός των πραγμάτων που κάνουν και οι δύο, βγάζουν τον τέλειο γκαρντ! Θεωρώ ότι είναι δύο "θρύλοι" του ευρωπαϊκού μπάσκετ...»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ