2015-12-05 19:24:07
Φωτογραφία για To ΜΙΤ αναζητά startups στην Πάτρα
Το φόρουμ νέας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, του κορυφαίου αμερικανικού Πανεπιστημίου MIT (ΜΙΤ Enterprise Forum Greece), σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνας (ΙΤΕ) Πάτρας, προσκαλούν στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece Startup Competition (διαγωνισμός νεοφυούς επιχειρηματικότητας) τη Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΕΧΜΗ). Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας και ερευνητών, σχετικά με το διαγωνισμό.

Κεντρική ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η Μαρίνα Χατσοπούλου, Angel Investor and Entrepreneur, που θα αναλύσει τα σημαντικότερα σημεία (Α-Ω) για το πώς μπορεί να ξεκινήσει μια επιχείρηση ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον διαγωνισμό και να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.


O διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition, που διεξάγεται για δεύτερη φορά στη χώρα μας από το MIT Enterprise Forum Greece, στοχεύει στο να συμβάλει ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων, που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών.

Οι αιτήσεις στον διαγωνισμό γίνονται μέσω της πλατφόρμας mitefcompetition.org, και έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 28 Οκτωβρίου, 2015 και θα λήξουν τα μεσάνυχτα στις 20 Δεκεμβρίου, 2015. Τον Ιανουάριο, 2016, οι κριτές θα επιλέξουν τις πρώτες 25 ομάδες, που θα περάσουν στο δεύτερο στάδιο.

Το ινστιτούτο καλεί όσους διαθέτουν ένα νέο καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία, να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία ώστε να αντλήσουν σημαντικές γνώσεις και έμπρακτη καθοδήγηση, που θα οδηγήσουν την επιχείρησή στο επόμενο στάδιο δράσης, καθώς επίσης και να συναγωνισθούν με τους κορυφαίους εκπροσώπους της νεοφυούς ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ