2015-12-06 23:14:14
Φωτογραφία για ΑΓΧΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ *VIDEO HIGHLIGHTS*
Έπειτα από δύο... ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Τούμπα, ο αγχωμένος ΠΑΟΚ επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες κόντρα στον Πανιώνιο (2-1), χάρη σε γκολ του πρώην «κυανέρυθρου», Τζαβέλλα ο οποίος μάλιστα δεν πανηγύρισε.

Όλα έδειχναν να πάνε καλά για τον ΠΑΟΚ στην αρχή της αναμέτρησης κόντρα στον Πανιώνιο, αφού προηγήθηκε μόλις στο 11’ με γκολ του Μακ που είχε να σκοράρει από το ματς του Περιστερίου με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Ωστόσο, η σταδιακή... πτώση της απόδοσης των παικτών του Ίγκορ Τούντορ έδωσε δικαιώματα στους φιλοξενούμενους που παρουσιάζοντας την ίδια πειθαρχημένη και ψυχωμένη εικόνα που έχουν σε όλο το πρωτάθλημα, έφτασαν στην ισοφάριση με την έναρξη του β’ ημιχρόνου (47’), με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου.

Η εξέλιξη αυτή «φόρτωσε»... άγχος και περισσότερη πίεση στον ήδη «άβολο» στη φετινή Super League ΠΑΟΚ, που μετά την ισοφάριση που δέχθηκε, φάνηκε ασύνδετος και χωρίς φαντασία. Τελικά, το άγχος έδιωξε ο Τζαβέλλας που με δική του κεφαλιά στο 79’ μετά τη σέντρα του Κωνσταντινίδη, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, «σκοτώνοντας» παράλληλα τους «κυανέρυθρους» τους οποίους αγάπησε και αγαπήθηκε και γι’ αυτό δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης από την κάμερα της nova ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ