2015-12-11 13:25:30
Φωτογραφία για Έτσι περνούν τη μέρα τους οι Τζιχαντιστές: Οι φωτογραφίες που ανέβασαν και δείχνουν... [photos]
Στη δημοσιότητα έδωσαν οι τζιχαντιστές, φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν τις καθημερινές τους ασχολίες. Ψάρεμα, κατασκευές και στρατιωτική εκπαίδευση. Δεν έδειξαν εικόνες από αποκεφαλισμούς και λεηλασίες, φυσικά.

Οι εικόνες φέρεται να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από ανθρώπους του ISIS. Ο διεθνής Τύπος αποκαλεί την συγκεκριμένη «υπηρεσία» στρατό των Media των τζιχαντιστών, οι οποίοι θέλουν να δείξουν στον Δυτικό κόσμο, πως περνά ένα 24ωρο στο Ισλαμικό Κράτος.

Δεν είναι τυχαίο ότι επελέγησαν εικόνες από μια σχεδόν κανονική ζωή, προκειμένου να προσελκύσουν άτομα που θα επιθυμούσαν να ζουν έτσι.

Παρέλειψαν, φυσικά, να δείξουν το αληθινό πρόσωπο της ζωής ενός τζιχαντιστή του ισλαμικού κράτους που βιοπραγεί, δολοφονεί και λεηλατεί.

Το ψάρεμα είναι μια από τις αγαπημενες τους ασχολίες, όπως λένε. Είτε με ψαροντούφεκο είτε με καλάμι στον Ευφράτη ποταμό, οι τζιχαντιστές βρίσκουν το φαγητό τους, το οποίο ετοιμάζουν με αυτοσχέδια μπάρμπεκιου.

Πέρα από το ψάρεμα όμως και το μαγείρεμα, στη δημοσιότητα δόθηκαν και οι φωτογραφίες από τα κέντρα εκπαίδευσης. Σε συνθήκες μάχης ώστε να είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ