2015-12-13 15:40:05
Φωτογραφία για Θρίλερ στα Ιωάννινα: Τι απαντά ο σύντροφος της εγκύου που βρέθηκε στη λίμνη
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η παράξενη υπόθεση με την οποία είναι αντιμέτωπη η αστυνομία των Ιωαννίνων. Kοπέλα κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της και δύο φίλοι του την πέταξαν στη λίμνη για να αποβάλει το έμβρυο που κυοφορεί.

Μια άλλη, εντελώς διαφορετική εκδοχή παρουσιάζει ο δικηγόρος των τριών κατηγορουμένων σχετικά με την φρικιαστική υπόθεση των Ιωαννίνων. Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί βρήκαν τους τρεις άνδρες ενώ αναζητείται ακόμη ένας.

Ο δικηγόρος των τριών ανδρών, μίλησε στην εκπομπή «TATIANA live» της Τατιάνας Στεφανίδου, και είπε ότι δεν ισχύουν τα όσα καταγγέλλει η κοπέλα!

«Φυσικά αρνούμαστε τις κατηγορίες καθότι και οι τρεις πελάτες μου βρίσκονταν στις δουλειές τους και μάλιστα με πάρα πολύ κόσμο που θα φέρουμε μάρτυρες να αποδείξουν το άλλοθί μας. Σε καμία περίπτωση δεν προέβησαν τα άτομα αυτά σε αυτή την πράξη» είπε ο δικηγόρος Χάρης Λαζάνης.

Μάλιστα συμπλήρωσε, ότι οι νεαροί από την πλευρά τους, πιστεύουν «ότι έγινε απόπειρα αυτοκτονίας από την κοπέλα και στη συνέχεια ήθελε να εκδικηθεί τους τρεις νεαρούς».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ