2015-12-13 19:13:06
Φωτογραφία για Δημήτρης Παπανώτας VS Τζένης Μπαλατσινού - Η σκληρή απάντηση: «Αυτά και κλείνω με το θέμα της κακομοίρας»
Η κόντρα ανάμεσα στη Τζένη Μπαλατσινού και στον Δημήτρη Παπανώτα συνεχίζεται «Μάλιστα κύριοι! Κατά την άποψη της κυριας Μπαλατσινού άνδρας είναι όποιος δεν επικρίνει ποτέ γυναίκες. Ότι κι αν έχουν κάνει! Και μισογύνης όποιος επικρίνει γυναίκες. Ας πούμε όποιος δε γουσταρει τη Μέρκελ η την Λεπέν, είναι μισογυνης!!! Και όποιος δε γουσταρει τις κατινες του λαιφ σταιλ είναι επίσης μισογύνης! Πρέπει να χειροκροτουμε την κάθε ματαιόδοξη μανιώδη καταναλωτρια , την κάθε άρρωστη με την εικόνα της, την κάθε τεκνατζου πρώην σύζυγο και κατά τα άλλα καλή μητέρα, την κάθε σκληρή και εγωιστρια που εγκαταλείπει ένα γάμο όταν ο φορτογκας σύζυγος μείνει στον άσσο! Πρέπει γενικά να τις έχουμε όλες στο απυρόβλητο!

Οχι κορίτσια. Άλλο αγαπάω τις γυναίκες και άλλο είμαι μουνουδουλος και σαλιαρης. Μη τα μπερδευετε.

Εξάλλου ζούμε στο 2015. Μάθαμε ελπίζω να εκτιμούμε η να απορρίπτουμε κάποιον οχι για αυτό που διαθέτει ανάμεσα στα πόδια του, αλλά για το ήθος, το περιεχόμενο και την καλλιέργεια του.

Αυτά και κλείνω με το θέμα της κακομοίρας. Αχ τζενακι, κατα βάθος σε λυπάμαι».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ