2015-12-14 02:28:05
Φωτογραφία για Απίστευτο! Έψαχναν μια γυναίκα και αυτό που βρήκαν στον κήπο της, δεν περιγράφεται...
Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αρχές της περιοχής ή Welsh της Ουαλίας. Σε μία ήσυχη γειτονιά έμενε μία γυναίκα, η οποία πέθανε, ωστόσο

στον κήπο της κρυβόταν ένα μεγάλο μυστικό.

Η Αν Σαμπίν

Όλα ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες όταν οι γείτονες της Αν Σαμπίν σταμάτησαν ξαφνικά να την βλέπουν. Κάλεσαν τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και μπήκαν μέσα στο σπίτι. Η γυναίκα ήταν νεκρή. Από τη νεκροψία προέκυψε πως ο θάνατος της οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο, το γεγονός πως έψαχναν τον άντρα της Τζον και δεν τον έβρισκαν τους κίνησε υποψίες.

Οι γείτονες είπαν πως έχουν να δουν τον άντρα της από το 1997, όμως κανείς δεν είχε δηλώσει την εξαφάνιση του. Αμέσως αστυνομικοί, ξεκίνησαν τις έρευνες… Όταν έψαξαν τον κήπο της, βρήκαν το πτώμα του τυλιγμένο σε μία μεγάλη πλαστική σακούλα.

Εκείνη τον είχε δολοφονήσει και στην συνέχεια τον είχε τυλίξει με την σακούλα και τον είχε θάψει στον κήπο της. Δεν είπε ποτέ τίποτα σε κανέναν και συνέχισε τη ζωή της… Για 18 χρόνια κουβαλούσε αυτό το μυστικό και κανείς δεν μπορούσε να την υποψιαστεί καθώς όπως λένε όσοι την ήξεραν ήταν λίγο «τρελή», αλλά πολύ φιλική.


Οι δυο τους είχαν αποκτήσει έναν γιο τον οποίο εγκατέλειψαν στην Νέα Ζηλανδία, όπου έμεναν για λίγο καιρό. Ο 53χρονος πλέον Στηβ ενημερώθηκε για το θάνατο τους από τις Αρχές μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης.

Όπως λέει ποτέ τον εγκατέλειψαν όταν ήταν έξι ετών. Όταν έμαθε τι είχε συμβεί δήλωσε: «ήταν σίγουρα διαβολική αυτή η γυναίκα. Μία σκύλα. Με εγκατέλειψαν έξω από ένα σπίτι και μου είπαν θα έλθουμε να σε πάρουμε. Δεν ήλθαν ποτέ»!
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ